Hoe word ik lid?

Het VBO-lidmaatschap heeft uw interesse gewekt, maar hoe wordt u lid van VBO? Hieronder wordt het proces vanaf het opvragen van informatie tot aan de welkom-mail als nieuw VBO-lid toegelicht.

 

1. Aanvragen van meer informatie. Via het contactformulier kunt u meer informatie aanvragen over het VBO-lidmaatschap. We raden u aan dit te doen, zodat u weet wat het VBO-lidmaatschap precies inhoudt.

2. U wordt na het ontvangen van deze informatie gebeld. Een gesprek met een accountmanager kan worden ingepland en eventuele vragen van uw kant worden beantwoord.

3. U gaat een persoonlijk gesprek aan met een van onze accountmanagers. Nu wordt duidelijk wat het VBO-lidmaatschap voor u inhoudt, maar ook wat VBO van haar leden verwacht.

4. U ontvangt een "aanvraagformulier persoonlijk lidmaatschap". Deze kunt u samen met de benodigde documenten terugsturen naar ledenservice@vbo.nl.

5. Uw lidmaatschap-aanvraag zal worden voorgedragen aan de leden voor een periode van 5 werkdagen. 

6. Als alles naar wens verloopt en we geen bezwaren hebben ontvangen, verwelkomen we u graag als nieuw lid! U ontvangt alle informatie om als VBO-lid aan de slag te gaan.

 

Informatie aanvragen