Hoe word ik lid?

Stappenplan om lid te worden

U wilt als makelaar en/of taxateur binnen een aantal weken aan de slag? Lid worden van VBO verloopt in vijf eenvoudige stappen:

VBO heeft voor u een pakket samengesteld, waarin alle informatie over het persoonlijk lidmaatschap te vinden is. Zo kunt u lezen wat de tarieven zijn, aan welke voorwaarden u moet voldoen en hoe de aanvraagprocedure in z’n werk gaat.

In een persoonlijk gesprek zal de accountmanager uitleggen wat een persoonlijk lidmaatschap bij VBO precies inhoudt en tijdens het gesprek ook al uw eventuele vragen beantwoorden. De accountmanager zal naar aanleiding van het gesprek een voorstel op maat maken, rekeninghoudend met uw wensen, voorkeuren en situatie.

Na het gesprek ontvangt u een aanvraagformulier persoonlijk lidmaatschap met een lijst van de vereiste documenten. Samen met alle benodigde bescheiden stuurt u het aanvraagformulier per e-mail naar: ledenservice@vbo.nl

Uw persoonlijk lidmaatschapsaanvraag zal, na ontvangst van alle benodigde documenten, worden voorgedragen aan de leden. Iedere vrijdag vóór 13.00 uur worden alle aanvragen die in de voorafgaande week zijn ontvangen voor een periode van 5 werkdagen op MijnVBO.nl geplaatst. 

Tijdens de ballotageprocedure informeren wij u al over de makelaarssoftware, producten en diensten e.d.

Als alles naar wens verloopt en er geen bezwaren zijn ontvangen, verwelkomen wij u graag als nieuw lid. U zult dan een bevestiging van uw persoonlijk lidmaatschap ontvangen. De eerste werkdag na uw aansluiting bij VBO staan alle VBO-faciliteiten tot uw beschikking en kunt u aan de slag!

Contactformulier 


Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vraag. Zie ook onze privacyverklaring