Nieuwsbericht

Blijf op de hoogte van het Woondossier!

Blijf op de hoogte van het Woondossier!

Innovatie
2 minuten

 

Het Woondossier is een nieuw digitaal platform dat jou als makelaar in staat stelt om razendsnel alle beschikbare informatie te verzamelen over een woning en de woonomgeving. Op basis van een postcode heb je direct toegang tot de meest recente marktcijfers in heel Nederland, het totale (woning)aanbod, bestemmingsplannen en alle informatie over de woon- en leefomgeving. En dat alles fraai gepresenteerd in een digitaal dossier in jouw huisstijl.

Meer weten over de ontwikkelingen rondom het Woondossier? Blijf op de hoogte! Zoals over de workshops die in het nieuwe jaar worden gegeven. Daar vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden die het platform jou gaat bieden om nog efficiënter te werken.

In het kort: wat zijn de voordelen van het Woondossier?

  • Door gebruik te maken van Woondossier is het mogelijk om waardevolle informatie te verkrijgen en te analyseren van woningen en hun omgeving door heel Nederland. Deze data laten het bovendien toe om een zoektocht voor jouw klanten te begeleiden, waar ook in het land.
  •  Woondossier geeft extra waarde aan je advisering als vastgoedprofessional. Woondossier vergemakkelijkt het contact met verkopers, kopers en kijker.
  • Nooit meer een papieren brochure, maar binnen een handomdraai een digitaal dossier. Door gebruik te maken van Woondossier wordt je advies tevens visueel onderbouwd met data.
  • Met Woondossier verliest je geen potentiële klant meer uit het oog. Iedere kijker wordt een potentiële klant.
  • En tot slot: alle informatie bereikbaar in één systeem en naadloze integratie met Kolibri.

Bekijk hier een explainer-video met daarin oprichter Alex van Keulen waarin hetWoondossier nog verder wordt toegelicht. 

Ontdek zelf de voordelen van het VBO-lidmaatschap

Meer informatie