Blog

Proeftoetsen nieuw modeltaxatierapport 2021 beschikbaar

Proeftoetsen nieuw modeltaxatierapport 2021 beschikbaar

Taxeren Uit de markt
4 minuten

 

Hoe ga jij je voorbereiden op het examen?

Ben jij een taxateur en sta je ingeschreven in het NRVT? Dan is dit voor jou een spannend jaar. Het nieuwe modeltaxatierapport 2021 is eind vorig jaar afgerond. Een mooie kans voor jou als taxateur om je toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Maar spannend natuurlijk dat je een examen moet afleggen. 

Gelukkig krijg je hulp aangeboden in de vorm van proeftoetsen. Je kunt de proeftoets bij VBO-partner Beroepsopleiding Makelaars nu bestellen. Ook wordt er binnenkort door beide examenorganisaties een gratis proeftoets beschikbaar gesteld. Over de nu al beschikbare proeftoetsen, die van Beroepsopleiding Makelaars, vertellen we je graag meer. 

Proeftoetsen direct bestellen


Nieuw modeltaxatierapport 2021

Je zult als taxateur moeten bewijzen dat je kunt werken met het nieuwe Modeltaxatierapport 2021. Het NRVT heeft modules over dit rapport opgenomen in het Scholingstraject 2020 NRVT Kamer Wonen. Alle taxateurs moeten uiterlijk 1 juli 2021 voor het examen zijn geslaagd. Tijd dus om aan de slag te gaan! En hoe kun je je beter voorbereiden na het leren van de lesstof dan het doen van proeftoetsen die zijn gebaseerd op deze lesstof?  

Voordelen van de proeftoets

Natuurlijk heb je de lesstof van het Scholingstraject 2020 NRVT Kamer Wonen om te leren voor het examen. Maar om vol zelfvertrouwen naar het examenlokaal toe te kunnen lopen, is het fijn om met proeftoetsen te controleren of je de lesstof echt goed hebt begrepen. De voordelen van de proeftoetsen zetten we voor je op een rijtje: 

  • De proeftoetsen zijn gebaseerd op de lesstof en zijn de ultieme test om je kijken of je de lesstof beheerst;
  • Je voelt je zekerder en hebt meer zelfvertrouwen. Dit helpt ook tegen de zenuwen;
  • Tijdens de proeftoets heb je een beperkte tijd (90 minuten). Hierdoor leer je om te gaan met de tijdsdruk die je ook tijdens het examen van het NRVT zult voelen;
  • De proeftoetsen bestaan uit verschillende type vragen. Door hiermee te oefenen, maak je tijdens het examen geen slordigheidsfoutjes.
  • Na afloop van de toets krijg je inzicht in je goede en foute antwoorden. Zo weet je precies welke lesstof je wel en nog niet beheerst. Hierdoor kun je gerichter verder gaan leren. 

Hoe kan ik de proeftoets bestellen?

Via deze pagina kun je de proeftoetsen bestellen bij Beroepsopleiding Makelaars. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken en dan inloggen (tenzij je al een account hebt). De proeftoetsen worden geleverd in je leeromgeving. Zodra de bestelling is verwerkt en jij aan de slag kunt met de proeftoets, ontvang je een notificatie via je e-mail. 

Heb jij je PE-pakket in 2020 of 2021 besteld bij Beroepsopleiding Makelaars dan kun je de module proeftoetsen nu al gratis in je leeromgeving terugvinden. Hiervoor hoef je niets te doen. Is dit niet het geval, dan betaal je € 85,- voor twee proeftoetsen. 

Speciaal voor VBO-leden 

Veel VBO-leden bestellen hun PE-pakket bij Beroepsopleiding Makelaars. Het pakket wordt voor onze leden samengesteld. Een groot deel van de VBO-leden kan de module proeftoetsen in de leeromgeving terugvinden. Zo helpen wij onze leden om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Bekijk andere voordelen voor VBO-leden.

Zorg dat je goed voorbereid bent op het examen van de NRVT. Dit is jouw moment om te laten zien wat je in huis hebt. Leer goed voor dit belangrijke examen en de proeftoetsen zullen je helpen om je zelfverzekerder te voelen.

Ontdek zelf de voordelen van het VBO-lidmaatschap

Meer informatie