Jurist

Erica Feldmann

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik ben als jurist werkzaam bij VBO sinds september 2009.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?De veelzijdigheid van de functie, de zelfstandigheid en ruimte die je bij VBO krijgt om te kunnen ontwikkelen en invulling te geven aan de functie.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Ik start de dag vaak met overleg met directe collega’s van ons team, waar we inventariseren wat er aan werk ligt en wat extra aandacht nodig heeft. Op een werkdag schakelen we voortdurend tussen de verschillende disciplines, dossiers en actuele ontwikkelingen. Daarnaast krijg we ook telefoontjes en mails met klachten, vragen en verzoeken. Dat multitasken en samenwerken houdt het werk heel dynamisch en interessant.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?Bij VBO krijg je alle gelegenheid om nieuwe dingen te creëren en uit te voeren, samenwerkingen aan te gaan en zo een eigen invulling te geven aan je functie en werkzaamheden en deze verder te ontwikkelen. Een verbeterpunt zou kunnen zijn het verder verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen de verschillende afdelingen, het bundelen van krachten.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Gedreven, verbindend, loyaal, creatief, betrouwbaar.