HR Manager

Esther Schippers

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Sinds februari 2022 ben ik gestart in de functie van HR Manager en draag zorg voor de gehele employee journey van VBO en haar deelnemingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?De zelfstandigheid; ondernemer zijn van je eigen functie. De afwisseling; een breed takenpakket. En onderlinge samenwerking; werken met vakmensen van starters, deskundigen tot experts.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Een combinatie van praten, luisteren, denken en verwerken. De ene dag voer ik meer gesprekken, een andere dag ligt de focus op het schrijven van strategische stukken. Dit is een greep van hoe mijn werkdag eruit kan zien: (online) sollicitatiegesprekken voeren, contact met de Arbo over verzuimdossiers, uitdenken van loopbaanpaden, controleren van de maandelijkse verloning, maken van GAP-analyses, verwerken van HR-administratie, uiteenlopende vragen van medewerkers beantwoorden en een luisterend oor bieden. Door de afwisseling zijn er dagen die een tikkeltje chaotisch kunnen zijn. En zeker op die dagen ben ik heel blij met Jacqueline, want zij brengt mij altijd op het juiste moment een heerlijke kop thee.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?VBO zet zich oprecht in voor haar medewerkers; je bent hier geen nummer. We kunnen nog verder ontwikkelen op het gebied van talentontwikkeling en vitaliteit.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Opgewekt, sociaal, doener, creatief, leergierig.