Receptioniste

Jacqueline Borsboom

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik werk inmiddels alweer zo’n 11 jaar met veel plezier bij VBO als telefoniste-receptioniste.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Het leukste aan mijn functie is de omgang met onze leden. Ook het ondersteunen van de diverse afdelingen is erg leuk om te doen.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Mijn gemiddelde werkdag bestaat uit het behandelen van de inkomende e-mails en telefoon. Ook ontvang ik bezoekers, handel ik administratie af, regel ik de huishoudelijke zaken en zorg ik ervoor dat de spreekkamers er tiptop uitzien.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?Het fijne van werken bij VBO is de grote mate van zelfstandigheid die zij iedereen bieden. Ook wordt er echt waardering getoond voor wat je doet. En, wat ik heel bijzonder vind, VBO vindt het heel belangrijk dat je ook privé goed in je vel zit. Daarom voelt VBO als een warm bad voor mij.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Loyaal, betrouwbaar, niet heel stressbestendig maar wel goedgehumeurd en altijd bereid een ander te helpen.