Beleidsmedewerker Zakelijk Vastgoed en Taxeren

Jan-Willem Pijper

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik ben beleidsadviseur Zakelijk Vastgoed en Taxeren. Dus actief voor onze Bedrijfsmatige en Agrarische leden, maar ook alles op het gebied van Taxeren.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Het is een leuke, generalistisch functie met: vragen van leden, data-projecten en issues rond de taxatie-markt die altijd in beweging is. Het heeft een politieke kant, maar is vaak ook heel praktisch. Vanuit daaruit proberen we beleid te maken, ten behoeve van VBO-leden. Die mix maakt het leuk.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Een combinatie van belletjes met leden over taxeren, het voorbereiden van evenementen of commissie-vergaderingen, zorgen dat projecten in beweging blijven en een aantal vergaderingen intern of extern. Gelukkig valt het aantal vergader-uren mee.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?De omvang van VBO vind ik heel prettig werken. Nog net klein genoeg dat je je meeste collega’s kent, maar groot genoeg om professioneel te kunnen werken. De sfeer is familiair en een beetje Rotterdams. In mijn situatie met jonge kinderen ervaar ik VBO ook een flexibele werkgever. Als minpunt: ons kantoorpand vind ik niet zo aantrekkelijk en de koffie kan ook beter!
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Betrokken, analytisch, sportief, plezier, generalist