Online marketeer

Yana van Blitterswijk

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Vanaf begin november 2019 werk ik bij VBO. Na twee jaar met veel plezier op de events-afdeling te hebben gewerkt ben ik sinds november 2021 overgestapt naar een online marketing-functie.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Het leukste aan mijn nieuwe functie vind ik dat het alle afdelingen raakt. Hierdoor werk ik met veel verschillende collega’s samen. Waarbij we altijd samenwerken voor beter content en mooie resultaten.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Mijn gemiddelde werkdag is heel afwisselend. En dat maakt deze functie juist zo leuk. Van het maken van marketing uitingen tot het brainstormen over content. Tot het helpen bij online events en het vullen van onze socials en websites. En ondertussen nog gezellig bij kletsen met collega’s.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?Bij VBO krijg je veel vrijheid in het meedenken van nieuwe projecten. Hierdoor kan je altijd je creativiteit kwijt. Daarnaast zijn ze altijd erg flexibel en heb je hele behulpzame collega’s. Wel wordt er binnen VBO erg veel adhoc gewerkt wat je ook als minpunt kan ervaren.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Sociaal, hulpvaardig, ondernemend, creatief, betrokken.