Werken bij

Op het VBO-secretariaat in Nootdorp werken 45 enthousiaste medewerkers die iedere dag klaarstaan voor 1.200 leden. Als jij op zoek bent naar een open werkcultuur en veel samenwerking, dan pas je goed bij ons! Collega’s weten elkaar te vinden voor een goed gesprek of een nieuw project. Je krijgt veel verantwoordelijk in jouw functie en eigen initiatieven worden op prijs gesteld. 

Tijd voor een nieuwe uitdaging? 

Vacatures bij VBO

Wil je graag bij VBO werken, maar is er geen vacature voor de functie die jij ambieert? We nodigen je uit om een open sollicitatie te mailen naar vbo@vbo.nl

Collega’s aan het woord

Even de sfeer proeven? Een aantal collega’s hebben hun werkervaring gedeeld, zodat jij een nog beter beeld krijgt van hoe het is om bij VBO te werken. Bekijk hier hun verhalen. 

Afdelingen binnen VBO

Ledenservice

Rob Geleijnse is manager bij onze afdeling Ledenservice: “Bij de ledenservice staat alles in  het teken van onze leden. We doen de marketingcampagnes, organiseren toffe evenementen  en we ontwikkelen producten die echt bijdragen aan de dagelijkse praktijk van onze  aangesloten makelaars en taxateurs. Onze regiomanagers staan dag en nacht voor onze  leden klaar en we ondersteunen ze zo goed mogelijk bij het ondernemen.

Onze merkwaarden Verbindend, Betrokken en Ondernemend zitten in het DNA van iedereen  die bij de Ledenservice werkt. We investeren veel in het verbeteren van de dienstverlening.  Nieuwe producten, goede online communicatie en de vele klantenbezoeken zijn daar mooie  voorbeelden van. Als je op de Ledenservice werkt is je dag nooit hetzelfde en wordt er van je verwacht dat je de handen uit de mouwen steekt. Onze leden verdienen dat. Dat geeft je  tegelijkertijd een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn  onze collega’s echte aanpakkers, specialisten in hun vak en supercollegiaal. Het is waanzinnig gaaf om met deze club iedere dag te mogen werken".

Beleid & Communicatie

Als belangenbehartiger vormt VBO de schakel tussen haar leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven. Al deze stakeholders hebben direct of indirect invloed op de dagelijkse praktijk van makelaars en taxateurs. De afdeling Beleid informeert, beïnvloedt, betrekt of consulteert hen om tot het beste resultaat te komen, zodat VBO-leden in alle vrijheid kunnen ondernemen en doen waar zij goed in zijn. Het komt regelmatig voor dat adequate kennis van wet- en regelgeving hierbij een vereiste is, waardoor juridische ondersteuning op deze afdeling onmisbaar is. 

Om beleid te kunnen vertalen naar een duidelijke, heldere en transparante communicatieboodschap richting de verschillende doelgroepen wordt de communicatieadviseur ingeschakeld. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de verschillende expertises binnen de afdeling Beleid & Communicatie en bereiken wij voor het beste resultaat voor onze leden.

Zoek jij een allround HR-adviesfunctie waarbij je met alle facetten van het HR-vak in aanraking komt? Ben jij die zelfstandig ...