Managementassistent 28 – 32 uur

Neem jij initiatief, werk je graag samen en kun je goed plannen en organiseren? Boeit jou de politiek en de vastgoedmarkt? Dan ben jij de managementassistent die wij zoeken, kom ons team Beleid & Communicatie bij VBO versterken in deze nieuwe functie!

Wat ga je doen?

Als managementassistent zorg jij ervoor dat je de manager Public Affairs en de beleidsadviseurs zo veel mogelijk ontlast. Met jou als aanvulling aan het team hebben zij geen omkijken meer naar alle secretariële en administratieve werkzaamheden, jij regelt het! Je zorgt voor alle inkomende en uitgaande communicatie/correspondentie. Vergaderingen organiseren, notuleren en verslaglegging zijn voor jou geen probleem. Daarnaast regel jij de planning en zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn, zodat alle actiepunten worden afgehandeld. Overzicht is key in deze functie! Een belangrijk onderdeel van het werk is dan ook het op de hoogte blijven van politieke agendapunten, de VBO brede speerpunten en lopende projecten. Daarbij beheer je de beleidsdossiers / archief en weet je de benodigde documentatie te vinden en te delen. Hiervoor is het noodzakelijk om zelfstandig en actief informatie op te halen bij de beleidsadviseurs en/of andere professionals. Je hebt een verbindende rol naar andere onderdelen van de organisatie.

Bekijk onze standpunten Actuele berichten


Wie ben jij?

Als managementassistent heb je oog voor verhoudingen binnen organisaties en kun je op diverse niveaus communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt snel schakelen tussen onderwerpen en taken. Plannen en organiseren gaat je gemakkelijk af en je weet prioriteiten te stellen. Je bent betrokken, denkt in oplossingen en maakt af waar je aan begint. Bovenal ben je een toegankelijk en ondernemend persoon die graag samenwerkt voor het beste resultaat.

Verder heb je in ieder geval:

 • een relevante opleiding in MBO/HBO niveau;
 • 1 -2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in de Nederlandse taal;
 • kennis van MS office;
 • een hands on mentaliteit;
 • gevoel voor bestuurlijke en politieke processen;
 • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie bij een branche- en/of beroepsorganisatie is een pré;

Wat bieden wij?

De functie managementassistent is een afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid. Ook heb je veel vrijheid voor eigen initiatieven bij een groeiende, dynamische en innovatieve vereniging met ambitie. Je komt te werken op de afdeling Beleid & Communicatie waar presteren en professionaliteit net zo vanzelfsprekend zijn als samenwerken en lachen. Je wordt onderdeel van een platte organisatie waar je niet alleen direct de invloed van jouw werk ziet, maar waar jouw ideeën belangrijk en waardevol zijn. De functie kan worden uitgevoerd in 28 - 32 uur over 4 of 5 dagen. Ook bieden wij moderne arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een uitstekend salaris en 27 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen;
 • flexibele werktijden;
 • een vergoeding voor thuiswerken, reiskosten en vitaliteit;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • teamuitjes, borrels en attenties voor de feestdagen. Ook in tijden van Covid-19 is er veel aandacht aan virtuele alternatieven;
 • de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Wij geloven namelijk dat je nooit bent uitgeleerd.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over de vacature van communicatie medewerker kun je contact opnemen met Nathalie Malherbe, HR-manager en met Tristan Bons, manager Public Affairs via (070) 345 87 03 en vbo@vbo.nl.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je curriculum vitae en een motivatie voor 3 mei. Voor meer informatie over de vereniging verwijzen we je graag naar www.vbomakelaar.nl.

Solliciteer nu!