Vacature Docent ‘Bouwkundig inspecteren’ (m/v)

Wat ga je doen?

Voor onze opleiding tot geregistreerd makelaar en geregistreerd taxateur zijn wij op zoek naar een ervaren, betrokken en enthousiaste (freelance) docent voor de module ‘Bouwkundig inspecteren’. Heb jij een afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting Bouwkunde en enkele jaren relevante werkervaring? Draag jij jouw kennis graag over aan potentiële talenten in de vastgoedbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als docent bij Beroepsopleiding Makelaars ga je met de studenten aan de slag om hen de theorie op aansprekende wijze eigen te maken. Je behandelt praktische cases, zodat onze studenten na de opleiding direct praktijkgericht aan de slag kunnen met hun opgedane kennis. Op een professionele en constructieve manier bereid jij de studenten voor op het examen. Het onderwijs wordt verzorgd in de vorm van ‘blended learning’, een combinatie van lesbijeenkomsten en e-learning. 

Wie zijn wij?

Beroepsopleiding Makelaars B.V. is een actieve en vooruitstrevende opleidingsorganisatie. Al meer dan twintig jaar voorzien wij in een gevarieerd aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen voor de vastgoedbranche. Onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn geworteld in de praktijk, gericht op de actualiteit en worden verzorgd door vakbekwame en gemotiveerde docenten. Wij werken nauw samen met brancheorganisatie VBO en haar leden. Dit stelt ons in staat om de ontwikkelingen in het vakgebied, de branche en de markt op de voet te volgen.

Jij bent

  • een energieke, doortastende en betrokken persoonlijkheid met minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van Bouwkunde.

Jij hebt

  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • affiniteit met volwasseneneducatie en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden. 

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Beul, procesmanager, per telefoon 070 356 32 00 of per e-mail: info@makelaarsopleidingen.nl

Meer info: www.makelaarsopleidingen.nl.