Woondossier

Slimmer in de vastgoedmarkt

Woondossier is hét slimme digitale platform voor de makelaar van de toekomst. Woondossier stelt jou in staat om razendsnel alle beschikbare informatie te verzamelen over een woning en de woonomgeving. Op basis van een postcode heb je direct toegang tot de meest recente marktcijfers in heel Nederland, het totale (woning)aanbod, bestemmingsplannen en alle informatie over de woon- en leefomgeving. En dat alles fraai gepresenteerd in een digitaal dossier in jouw huisstijl!

Blijf op de hoogte van het Woondossier!

Vul onderstaand formulier in om als eerste op de hoogte te blijven over het Woondossier! Zo ook over de spin-off voor een van de workshops! Daar vertellen wij je graag alles over dit vernieuwende systeem en de mogelijkheden die het jou gaat bieden om nog succesvoller en efficiënter te werken.Voorsprong door vooruitgang

Digitalisering is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. De ontwikkelingen gaan razendsnel. De realiteit is dat investeren in vernieuwing geen optie maar noodzaak is geworden in de makelaardij. Met woondossier bent u niet alleen direct bij de tijd, maar bent u direct trendsetter in uw werkgebied.

• Woondossier geeft extra waarde aan je advisering als vastgoedprofessional en biedt voordelen voor zowel de binnen- als buitendienst. Bovendien is het met de toename van technologie in alle sectoren vitaal om te investeren in tools als Woondossier. Zo steekt u boven de concurrentie uit.

• Nooit meer een papieren brochure, maar binnen een handomdraai een hip, digitaal dossier als uw visitekaartje naar de koper van morgen!

• Woondossier vergemakkelijkt het contact met verkopers, kopers en kijker. Door gebruik te makenvan Woondossier heeft u een heel andere insteek voor het adviesgesprek en wordt uw advies visueel onderbouwd met data. Direct onderscheidend vermogen. 

• Met Woondossier verliest u geen potentiële klant meer uit het oog. Iedere kijker wordt een potentiële klant, snel en eenvoudig!

• Door gebruik te maken van Woondossier is het mogelijk om waardevolle informatie te verkrijgen en te analyseren van woningen en hun omgeving door heel Nederland. Deze data laten het bovendien toe om een zoektocht voor uw klanten te begeleiden, waar ook in het land.

De voordelen van Woondossier:

Van woonwens tot transactie en een soepele overdracht

  • Slim werken: snel en efficiënt adviseren
  • Kennis door inzicht: alle informatie bereikbaar in één systeem en naadloze integratie met Kolibri
  • Verkopen en verbinden: bind meer (potentiële) klanten aan jouw kantoor
  • Volledig online: en biedt dus de mogelijkheid tot papierloos werken
  • Continu in ontwikkeling: wij blijven up-to-date ... jij ook?
  • Meer inkomsten: breder verdienmodel en gemiddeld hogere verdiensten per klant