Actualiteiten

Eenvoudig toegang tot commercieel vastgoeddata

eenvoudig-toegang-tot-commercieel-vastgoeddata-1108_680x520_fit

Ben jij een makelaar of taxateur gespecialiseerd in commercieel vastgoed? Dan weet jij hoe belangrijk toegang tot betrouwbare data is. Daarom hebben wij voor onze leden van de sectie Bedrijfsmatig Vastgoed een langlopende samenwerking met Ventu. Hierdoor kunnen leden het aanbod van hun opdrachtgevers onder de aandacht brengen bij geïnteresseerde ondernemers én kunnen zij alle informatie terugvinden over maar liefst 40.000 gebouwen van ruim 2.000 bedrijfsmakelars.

Onze afspraak met partner Ventu

Ventu biedt een aantal presentatiemogelijkheden. Een presentatiemogelijkheid is om een Ventu listing te plaatsen. Hierbij kun je maximaal twaalf foto’s en een wervende tekst toevoegen. Ook heb je inzage in bezoekersstatistieken, de Ventu Monitor, leads en volgers. Tot slot kun je jouw object eenvoudig toevoegen aan een brochure en kun je verschillende media toevoegen (bijvoorbeeld een video). De reguliere kosten voor deze presentatiemogelijkheid kunnen oplopen tot ruim € 120 per jaar. Dankzij onze afspraak met Ventu hoeven leden van de sectie Bedrijfsmatig Vastgoed hiervoor niets te betalen.

Over Ventu

Ventu is een initiatief van PropertyNL en is in 2016 opgericht. Voorheen was de informatie over commercieel vastgoed versnipperd en makelaars hadden weinig inzicht in elkaars data en panden. Dit is echter cruciaal om verkopende en kopende opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen helpen. In Ventu vind je inmiddels data over 40.000 gebouwen van ruim 2.000 bedrijfsmakelaars. Je kunt objectdata vinden zoals prijzen en locatiefactoren. Met de Ventu Monitor hou je het zoekgedrag en de waardering per object in de gaten. Hiermee heb je inzicht in vraag- en prijsontwikkelingen in de omgeving waarin je zoekt. Ook kun je terugzien hoeveel aanbod er is versus de voorraad en heb je toegang tot data voor herontwikkeling.

Log in op MijnVBO en bekijk de partnerpagina van Ventu

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.