Ons vakblad

Vier keer per jaar ontvangen VBO-leden en stakeholders een nieuwe editie van Vastgoed Adviseur. Ons vakblad voor makelaars en taxateurs is informatief, opiniërend en prikkelend.

Iedere editie bevat inspirerende longreads, updates uit de vereniging en boeiende artikelen uit de sector en de politiek. Discussies worden niet uit de weg gegaan en experts delen hun visie over onderwerpen die de vastgoedsector raakt. Natuurlijk ontbreken ook de praktische tips voor de dagelijkse praktijk niet en wordt er een blik geworpen op de toekomst van het vak.

Edities Vastgoed Adviseur

Rubrieken
Elke editie van Vastgoed Adviseur bevat een mix van verschillende (terugkerende) rubrieken met uiteenlopende onderwerpen, zoals een juridische column van onze huisadvocaat Johan van de Sande (De Uitspraak), het voorstellen van nieuwe leden (Een warm welkom) en praktische tips voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars (Marketing & Sales). Evenals verschillende diepte-interviews en achtergrondverhalen in de rubrieken Uit de vereniging, Innovatie, Uit de politiek, Ondernemen en Uit de markt.

Oplage en verspreiding
Het magazine wordt in een oplage van minimaal 2.500 exemplaren verspreid. Ontvangers zijn o.a. 1.400 VBO-leden, cursisten opleiding makelaar/taxateur, hypotheekverstrekkers, regionale en landelijke overheid, Tweede Kamerleden, assurantiekantoren, verzekeraars, opleidingscentra, andere brancheverenigingen en stakeholders.

Adverteren in Vastgoed Adviseur
In het magazine is er beperkt ruimte voor advertenties, maar we bieden relevante partijen wel de mogelijkheid om onder de aandacht te komen van minimaal 2.500 professionals in deze sector. Weten wat de mogelijkheden zijn om ook adverteren in Vastgoed Adviseur? Download de mediakit of neem contact op met Sandra Kers voor een advies op maat: ln.obv@srek.ardnas

Exemplaar inkijken of aanvragen?
Lees de voorgaande edities van Vastgoed Adviseur online. Liever een hard copy ontvangen? Mail jouw verzoek onder vermelding van de editie naar ln.obv@rp.