Actualiteiten

‘Hartstikke leuke dag en ik steek er altijd wat van op’

Foto Mike Rotterdam buiten

Een heerlijk voorjaarszonnetje, uitzicht over de Nieuwe Maas en een hoge opkomst met ruim 250 VBO-leden zorgden op maandag 17 april voor een zeer geslaagde Rotterdam-editie in De Ronde door Nederland 2023. ‘Ik ben er volgend jaar zeker weer bij’.

Fraai decor op Kop van Zuid

De Rotterdam-editie is traditiegetrouw de grootste bijeenkomst tijdens ‘De Ronde’ en dat was gisteren weer te merken met film- en muziektheater LantarenVenster als fraai decor op de Kop van Zuid. De plenaire lezing en aansluitende workshops leverden een hoop enthousiaste reacties op. “Het was allemaal goed geregeld en verzorgd, dat is altijd zo bij de VBO. En alles daaromheen is leerzaam”, aldus Aart de Groot van Makelaardij De Groot in het Zeeuwse Yerseke.

Collega-makelaars Bianca van den Berg (Makelaardij Van den Berg in Oud-Beijerland) en Djamella Wagemakers (At Home Makelaardij in Barendrecht) besloten het evenement samen te bezoeken. “Ik steek er altijd wat van op en ik vind het tof dat VBO echt een vereniging is die er ook zelf staat, zodat je weet wie wie is binnen de organisatie”, zegt Van den Berg. Wagemakers: “Ik ben al langer VBO-lid, maar eigenlijk nu voor het eerst aanwezig. Ik vind het belangrijk om weer even up to date te raken bij wat er reilt en zeilt bij de VBO en onder collega’s.

Complimenten na Rotterdam-editie

Het duo had loftuitingen over voor de sprekers tijdens het plenaire gedeelte. “Alles was goed georganiseerd qua geluid en planning. Het was duidelijk en ook een compliment aan de sprekers. Je hebt veel mensen die dat niet goed kunnen of niet goed kunnen overbrengen, maar ik vond de sprekers goed op elkaar ingespeeld”, vond Wagemakers. Van den Berg: “Daar sluit ik me bij aan. Er was goede interactie op het podium.”

Interessante workshops

Steven Termeulen van 4NUL Vastgoed in Rotterdam genoot eveneens van het samenzijn met zijn vakbroeders. “Een hartstikke leuke dag en het is altijd interessant om weer wat dingen op te steken en je netwerk en collega-makelaars te zien op een andere manier. Ik ben zelf taxateur, dus ik vond de workshop over het NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut, red.) erg interessant. En ik heb de workshop over de juridische aspecten gevolgd, ook erg leuk.”

Monique Wolvers van Makelaardij Wolvers in Alphen aan den Rijn vond het ‘super leuk’. “Deze dag is goed voor de kennisdeling, maar ook om je sociale netwerk aan te spreken. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij.”

To be continued

Houd de social media-kanalen van VBO en vbomakelaar.nl in de gaten voor meer en uitgebreidere reacties en video-interviews over De Ronde door Nederland 2023.

Foto bovenaan: Bianca van den Berg (links) en Djamella Wagemakers.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.