Actualiteiten

Nieuwe Vastgoed Adviseur! Wie wordt de opvolger van Hugo?

Vastgoed Adviseur

De nieuwe Vastgoed Adviseur staat natuurlijk in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 22 november. Wie wordt de opvolger van Hugo de Jonge?

Vastgoed Adviseur over de verkiezingen

Voor deze editie interviewden we Peter Boelhouwer, hoogleraar huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij houdt zich sinds de jaren ’80 intensief bezig met de woningmarkt en heeft dan ook zijn mening klaar als het gaat om het aanpakken van de woningcrisis. Er moet volgens Boelhouwer een lange termijn-visie komen in Den Haag en diepere zakken. “Ik opteer voor een jaarlijks budget van tussen de 3 en 5 miljard euro, afhankelijk van de ambities van de samenleving”, zegt hij in de nieuwe Vastgoed Adviseur.

Verder een politieke analyse van Tristan Bons, onze adjunct-directeur en lobbyist, omlijst met de standpunten van de diverse stakeholders uit de branche. Wat wensen Aedes, Vereniging Eigen Huis en Vastgoedpro van het nieuwe kabinet? En waar zet VBO zelf op in?

Voor de rubriek ‘Rondje wethouder’ voelden wij Ronald Weerwag van de Lijst Hilbrand Nawijn aan de tand over de Zoetermeerse woningmarkt en de uitdagingen op het gebied van de woningbouwopgave. “Geef New Towns zoals Zoetermeer meer ruimte om eigen woningbeleid te voeren”, zo luidt zijn boodschap aan Den Haag. En in dit nummer stellen wij traditiegetrouw ook weer enkele nieuwe VBO-leden aan je voor.

Lees hier de digitale versie!

De nieuwe Vastgoed Adviseur ligt vandaag op jouw deurmat. Bijgaand alvast de digitale versie. Heel veel leesplezier!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.