Actualiteiten

Ronde door Nederland 2024 van start in Eindhoven

Ronde door Nederland 2024

We zijn weer begonnen! Met de High Tech Campus in Eindhoven als decor ging gisteren de Ronde door Nederland 2024 van start met de voorjaarseditie. Die bestaat dit keer uit vier bijeenkomsten verspreid door het land. De hoge opkomst in Brabant belooft veel goeds voor de resterende ‘etappes’.

Ronde door Nederland 2024: spannende thema’s op de agenda

In Eindhoven werden de ongeveer 120 aanwezige leden  door onder andere voorzitter Harry Bruijniks en directeur Hans van der Ploeg bijgepraat over behoorlijk spannende zaken, zoals de lonkende fusie met VastgoedPRO en onze verhuizing naar de Malietoren. En na de plenaire lezing volgden de VBO-leden interessante subsessies (workshops) om hun vakkennis bij te spijkeren, zoals die van Masterwatt over warmtepompen en de Dutch Green Building Council over duurzaamheid.  Een steeds belangrijker wordend thema binnen de vastgoedbranche.

Directeur Hans van der Ploeg genoot van de ouverture in Eindhoven én de hoge opkomst. “Prachtig om te zien dat er weer zoveel enthousiaste VBO-leden aanwezig waren. Erg belangrijk ook, want er spelen een hoop zaken die wij willen delen met onze makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars en dit is dan het beste ‘kanaal’, want tijdens zo’n evenement bereik je direct een grote groep. Ik ben nu ruim vijftien jaar directeur van VBO, maar dit gaat echt nooit vervelen. De Ronde door Nederland is altijd weer bijzonder om mee te maken.”

Volg VBO via de socials

De Ronde door Nederland 2024 gaat morgen (4 april) verder in het Louwman Museum in Den Haag, gevolgd door het stadion van PEC Zwolle (9 april) en de Stoomhal in Wormer (11 april). Houd deze website en onze social media-kanalen in de gaten voor updates en sfeerimpressies.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.