Marketingondersteuning

Wij helpen onze leden met marketing.

Minimaal één keer per jaar voeren we samen met onze aangesloten makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars campagne. Hierin belichten we een relevant thema in de vastgoedmarkt of we benadrukken in de campagne de onderscheidende waarde van VBO. We laten zien waar VBO-makelaars/taxateurs voor staan. De landelijke marketingcampagnes hebben een enorm bereik.

Landelijke campagne

De landelijke campagne voeren we voor én met onze leden. Om het leden zo gemakkelijk mogelijk te maken om mee te doen met de campagnes hebben we het VBO Marketingplatform laten bouwen door Menuez. Naast diverse campagnematerialen vind je ook andere promotionele producten die gepersonaliseerd kunnen worden, zoals multipurpose mappen, vlaggen en lopers. Zo zijn we samen met onze leden zichtbaar in heel Nederland.

Online campagne

Wil je jezelf helemaal laten ontzorgen en online op diverse landelijke websites (zoals Nu.nl) zichtbaar zijn bij mensen in jouw regio? Leden hoeven alleen hun werkgebied te laten weten en mediabureau De Media Maatschap regelt de rest. Afhankelijk van het gewenste bereik en de periode waarin je zichtbaar wilt zijn, heeft VBO verschillende advertentiepakketten samengesteld. Inclusief een maandelijkse rapportage van jouw eigen bannercampagne.

VBO Webshop

Wil je aan jouw klanten op een leuke en nuttige manier laten zien dat je lid bent van VBO, dan kun je hen bijvoorbeeld de bezichtigingshulp, de consumentenbrochure over duurzaamheid of VBO-verhuisdozen geven. Naast deze praktische middelen kun je in onze webshop ook diverse partnerproducten, kantoorartikelen, folders, stickers, posters en relatiegeschenken vinden.