Regiomanager

Anthony Wagteveld

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik ben één van de drie regiomanagers en ben de aanspreekpunt voor (potentiële) leden in de regio's Overijssel, Gelderland, deels Zuid-Holland en voor verhuurbemiddelaars landelijk. Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam bij VBO.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Als betrokken regiomanager help ik makelaars en taxateurs graag om optimaal te kunnen ondernemen. Dankzij mijn ruime ervaring als makelaar/taxateur kan ik me goed inleven in de situatie van de leden. Ik begrijp waar ze tegenaan lopen en waaraan ze behoefte hebben. Bij VBO verzorgen wij de randzaken zodat een lid ook de focus kan houden op ondernemen. Dat ik hier ook persoonlijk aan kan bijdragen, vind ik één van de leukste aspecten van mijn functie.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Ik ben dagelijks verantwoordelijk voor de werving, begeleiding en het behoud van (potentiële) leden. Informeren van de leden over de producten/diensten van VBO en haar deelnemingen. Tijdens relatiebeheer, bij 1 op 1 gesprekken of in mini-meetings die ik organiseer, is het dus zaak om behoeftes van de leden te signaleren en het verzorgen van advies hierover. Daarnaast analyseer ik hoe wij continue meer omzet kunnen realiseren voor de vereniging en de deelnemingen.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?Wederzijds vertrouwen, open sfeer op de werkvloer, familie gevoel en de ruimte om zaken zelfstandig op te lossen.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Loyaal, betrokken, ambitieus, nadenkend en autonoom
Anthony Anthony