Actualiteiten

Kennissessies VBO NEXT met ABN AMRO

istock-1188478549-1241_680x520_fit

Kennissessies VBO NEXT

Afgelopen maand hebben we samen met ABN AMRO drie online kennissessies georganiseerd voor VBO NEXT. Diverse sectorspecialisten van ABN AMRO bespraken uiteenlopende onderwerpen waar makelaars en taxateurs dagelijks mee te maken hebben zoals: ontwikkelingen in de woningmarkt, duurzaamheid en hypotheekmogelijkheden. Ben jij benieuwd naar de belangrijkste learnings en praktische tips uit de kennissessies? Download dan de factsheet hier.

Economische ontwikkelingen en duurzaamheid

Sectoreconoom Bouw en Vastgoed Madeline Buijs besprak de recente economische ontwikkelingen in de vastgoedsector en de verwachtingen voor de komende jaren. Daarbij ging zij in op de impact van de coronacrisis op de vastgoedsector en de (toekomstige) ontwikkelingen op de woningmarkt.

Business Developer Duurzaamheid Vincent van Dongen, maakte de NEXT-leden wegwijs in de wereld van duurzaamheid. Duurzaamheid is niet alleen een maatschappelijke plicht, maar ook een zakelijke kans. Hij liet praktische tools zien waarmee makelaars hen klanten kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning, zoals de energie bespaarcheck. Hypotheekspecialist Jeroen Flipse ging dieper in op de financieringsmogelijkheden van verduurzaming en hoe de samenwerking tussen de makelaar en adviseur van de bank geoptimaliseerd kan worden.

Tot slot gaven Frank Nihof (Relatiemanager) en Timo Meskers (Assortimentsmanager) de leden meer inzicht in de mogelijkheden bij ABN AMRO. Waar kun je op letten om de kans van slagen bij een hypotheekaanvraag vooraf al in te schatten? Hoe combineer je als financieel dienstverlener maatwerk met voorspelbare kwaliteit? Al deze vragen kwamen aan bod.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.