VBO NEXT

Dé young professionals community van VBO

Je carrière als makelaar, taxateur of verhuurbemiddelaar vul je helemaal zelf in. Dit betekent dat je kunt ondernemen zoals jij dat wilt. Welke kant wil je op? Wat is de koers van jouw onderneming? Wil je in de toekomst klanten laten bezichtigen met een VR-bril of richt jij je op futuristische woonoplossingen, zoals vertical citites? Ontdek je kansen en laat je inspireren. Ben jij klaar voor de NEXT level?

Wat is de community VBO NEXT?

Samen met onze leden die 35 jaar of jonger zijn, vormen wij de community VBO NEXT. Kennis opdoen en delen tijdens inspirerende meet-ups staan centraal. Wij gaan de discussie aan over het makelaarsvak van de toekomst, nieuwe technologieën en continue innovatie. Ook leren wij van inspirerende sprekers en maken wij tijd voor een gezellige borrel. De young professionals ontmoeten elkaar bij exclusieve meet-ups van VBO NEXT. Daarnaast houden we contact via een app.

Waarom een netwerk voor young professionals?

Nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt implementeren in je onderneming. En daarmee als jonge makelaar en taxateur je ondernemerschap naar de NEXT level tillen. Dat is waar wij voor strijden. Om dit voor elkaar te krijgen in de toekomst, moet je weten wat je nu kunt doen. Want je wilt innoveren, maar hoe pak je dat aan? Als vereniging van makelaars en taxateurs brengt VBO jonge innovatieve ondernemers samen. Zodat zij vol inspiratie elkaar vooruithelpen. Zo creëren we een vastgoedbranche waarin de makelaar en taxateur ook in de toekomst onmisbaar zijn.

Keep in touch met VBO NEXT

Om nóg makkelijker met elkaar in contact te blijven, weten VBO NEXT-leden elkaar te vinden in het groepsgesprek van de VBO-app.

Zo horen zij de laatste ontwikkelingen en zijn ze als eerste op de hoogte wanneer (online) events van VBO NEXT plaatsvinden.

Ontmoet VBO NEXT

Al ruim 100 VBO-makelaars en -taxateurs zijn onderdeel van VBO NEXT. Maak hier alvast kennis met 5 VBO NEXT-leden.

De afgelopen jaren merkte ik steeds meer de behoefte om te sparren met andere young professionals. Om te blijven groeien als makelaar en taxateur, maar ook als ondernemer. Ik ben benieuwd naar jouw kijk op de toekomst en ontmoet je graag op één van de meet-ups!”

Ard Bax Visie Makelaardij

Ik heb sinds 2017 mijn eigen makelaarskantoor. Ik geloof in de kracht van samenwerken en ben dan ook blij met een initiatief als VBO NEXT. Als young professionals kunnen we veel van elkaar leren en elkaar inspireren. Ik connect graag met je via de app of bij een van de events.”

Benthe Vergouwen-Geerts Thuiz Makelaardij

Sinds 2015 werk ik bij het makelaarskantoor van mijn vader. Als jonge makelaar vind ik het interessant dat er een netwerk is waarin we kennis en inspiratie over het makelaarsvak, digitalisering, duurzaamheid en ondernemen kunnen delen. Zie ik je bij de volgende meet-up?”

Roan Laenen Laenen Makelaardij

Ik heb vorig jaar het familiebedrijf overgenomen met vestigingen in Leerdam, Culemborg en Vianen. Van huis uit heb ik altijd geleerd dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen. Hopelijk kunnen we samen de juiste afwegingen en keuzes maken zodat iedereen zijn eigen succesvolle koers kan gaan en blijven varen!”

Bart-Jan Mutters Mutters Makelaardij

Sinds 2018 ben ik met Voorbach Makelaardij actief in de regio Amersfoort als verkopend makelaar met een specialisatie in online (woning)marketing. VBO NEXT is voor mij de ultieme gelegenheid om te netwerken en bij te dragen aan mijn ontwikkeling en groei naar dé makelaar van de toekomst"

Perrie Voorbach Voorbach Makelaardij

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.
Informatiepakket

Meer informatie over VBO NEXT?

Ben jij 35 jaar of jonger en wil jij je als VBO-lid aansluiten bij de community VBO NEXT. Zodat je ook mee kunt praten in de VBO-app én toegang hebt tot alle inspirerende events? Vul het formulier op deze pagina in voor meer informatie.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.