Actualiteiten

VBO lanceert VBO NEXT: community voor young professionals

next-beeld-1242_680x520_fit

Brancheorganisatie VBO lanceert VBO NEXT, dé community voor VBO-leden van 35 jaar en jonger, die samen vastgoed willen innoveren.

Nootdorp, 11 februari 2020 – Brancheorganisatie VBO lanceert VBO NEXT, dé community voor VBO-leden van 35 jaar en jonger, die samen vastgoed willen innoveren. Vandaag is de eerste bijeenkomst, de zogenaamde meet-up. Het doel is om met andere innovatieve makelaars het vak naar de NEXT level te tillen.

Innovatie centraal bij VBO NEXT

VBO-leden van 35 jaar en jonger vormen de community VBO NEXT. Kennis opdoen en delen tijdens inspirerende meet-ups staan centraal. Discussies over het makelaarsvak van de toekomst, nieuwe technologieën en continue innovatie komen aan bod. Daarnaast kunnen de jonge makelaars leren van verschillende experts.

Spreker

Tijdens deze eerste sessie staat technologie- en innovatie-expert Danny Mekic op het podium. Hij helpt toonaangevende organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat doet hij door een visie op de wereld van morgen te ontwerpen, effectieve innovatiestrategieën te implementeren en met succes technologie te gebruiken om vernieuwende producten, diensten, klantervaringen en manieren van werken te ontwikkelen.

Hans van der Ploeg, directeur VBO: “We weten inmiddels dat alles in beweging is. De wereld verandert ontzettend snel en bijblijven is niet voldoende. Daarom willen wij onze jongere leden bij elkaar brengen, zodat zij samen kunnen nadenken over de toekomst van het vak en hoe zij hier op een innovatieve wijze kunnen inspelen. Zo helpen zij elkaar, maar zo blijft ook VBO voortdurend in beweging en daar profiteren al onze leden van.”

Ard Bax (29) Visie Makelaardij: “Sinds 2008 ben ik actief in de makelaardij. De afgelopen jaren merkte ik steeds meer de behoefte om te sparren met andere young professionals. Om te blijven groeien als makelaar en taxateur, maar ook als ondernemer.”

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.