Actualiteiten

Nieuwe maatregelen Coronavirus

istock-1201524973-954_680x520_fit

Consequenties VBO-secretariaat

Het kabinet heeft donderdagmiddag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere besmettingen met het Coronavirus te voorkomen:

De maatregelen gelden de hele maand maart.

Deze maatregelen hebben ook consequenties voor de bezetting op het secretariaat. VBO neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en leeft deze regels zoveel mogelijk na. Dat houdt in dat de medewerkers zoveel mogelijk thuiswerken en er daardoor een minimale bezetting op kantoor is. Uiteraard proberen wij de service voor de leden te handhaven zoals je van ons gewend bent. We vertrouwen op je begrip dat de responstijd op je vragen en verzoeken langer kan duren dan normaal.

Welke events gaan door en welke niet?

Vanwege het Coronavirus zijn er al verschillende evenementen geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Ook VBO neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en staakt haar activiteiten rondom de Open Huizen Route op zaterdag 28 maart 2020, evenals de NVM. Het zijn onzekere tijden voor de evenementenindustrie. Eerder werd al bekend dat de internationale vastgoedbeurs MIPIM vanwege de Corona-uitbraak is verplaatst van maart naar juni. Ook de organisatie van TEGoVA heeft besloten om het congres te cancelen. De verwachting is dat de PROVADA op 16, 17 & 18 juni gewoon van start zal gaan, maar dat wordt per dag bekeken.

VBO-bijeenkomsten

De komende maanden staat er ook een aantal VBO-bijeenkomsten gepland. Te beginnen met de twee workshops ‘Historisch Bestand’ op dinsdag 17 maart in Zwolle en donderdag 19 maart in Nootdorp, deze worden afgelast. Ook de Algemene Sectie Vergadering van 26 maart wordt verzet naar een nader te bepalen datum. Heb je je aangemeld voor een van deze evenementen, dan ontvang je uiteraard ook nog een persoonlijk bericht.

Download Poster ‘Coronavirus: wat moet je doen?’

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.