Actualiteiten

Op de hoogte blijven van de huurmarkt

nieuws-huurmarkt-1236_680x520_fit

Er gebeurt veel in de huurmarkt: onderzoeken naar discriminatie, de zelfbewoningsplicht en een eventuele vergunning voor verhuurbemiddelaars. Lastig om op de hoogte te blijven van de branche en beslissingen vanuit de politiek. Ben jij zelf verschillende online platformen in de gaten aan het houden of wil je nieuws en ontwikkelingen iedere week in je mailbox ontvangen?

Jouw ledennet

Het ledennet van VBO, MijnVBO, staat boordevol relevante informatie. Op dit platform plaatsen we nieuws uit de huurmarkt. Maar je hebt ook eenvoudig toegang tot bijvoorbeeld werkdocumenten en je kunt webinars bekijken die alleen voor leden opgenomen zijn. Ook kun je via dit platform marketingmaterialen bestellen en interessante downloads vinden. Zo kun je bijvoorbeeld blogs downloaden die interessant zijn voor jouw websitebezoekers.

De werkdocumenten die je via MijnVBO kunt downloaden zijn altijd up-to-date. Onze juridische afdeling zorgt dat bijvoorbeeld huurovereenkomsten juridisch kloppen. Is er een wetwijziging of behoefte aan een bepaalde clausule? Dan voeren we de verandering door of bieden deze clausule aan onze huurleden aan.

Wekelijkse nieuwsbrief

In de wekelijkse VBO-nieuwsbrief verzamelen we de meest interessante nieuwtjes van binnen en buiten de vereniging. Thema’s zoals ondernemen, marketing, uit de vereniging en nieuwe leden komen iedere week terug. Als VBO-lid ontvang je iedere vrijdag deze nieuwsbrief in je mailbox. Lekker eenvoudig.

LinkedIn

Volg jij VBO al op LinkedIn? Ook op de dit kanaal posten we bijna dagelijks nieuwtjes uit de vastgoedmarkt. Ook ontwikkelingen binnen de huurmarkt passeren hier de revue. Op onze website kun je ook allerlei artikelen over de huurmarkt terugvinden.

Meer informatie?

Wil jij ook eenvoudig op de hoogte gehouden van de huurmarkt? Bekijk dan deze pagina over het VBO-lidmaatschap voor verhuurbemiddelaars en ontdek de voordelen.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.