Actualiteiten

VBO en Kolibri organiseren webinars over kantoorautomatisering

vbo-en-kolibri-organiseren-webinars-over-kantoorautomatisering-1105_680x520_fit

Hoe hou je je klantgegevens zo overzichtelijk mogelijk en presenteer je op eenvoudige wijze je aanbod? Deze vragen en meer werden beantwoord tijdens de webinars die we in samenwerking met softwareleverancier Kolibri de afgelopen week hebben georganiseerd.

Kleinschalige sessies

Onze leden konden zich inschrijven om één van de zes webinars bij te houden op 9 of 10 december 2020. De webinars waren kleinschalig opgezet via Microsft Teams: zo was er genoeg tijd voor vragen. Het softwarepakket Kolibri zit bij het VBO-lidmaatschap inbegrepen. Als gevolg hiervan gebruiken veel VBO-leden Kolibri als CRM-systeem. Vier van de zes webinars waren gericht op leden die Kolibri al gebruiken. Daarnaast werden er ook voor leden die Kolibri nog niet gebruiken twee webinars georganiseerd.

Features en koppelingen

Sam Thieme (Sales Manager) en Joey van Boxel (Product Manager) van Kolibri liepen ons tijdens de webinar in een uur door de dienstverlening van Kolibri heen. Zij bouwt software voor makelaars in brede zin. Dat doet Kolibri met twee producten. Enerzijds Kolibri CRM, waarmee ze een serieuze marktpositie hebben ingenomen qua kantoorautomatisering voor makelaars. Het hele traject van het eerste gesprek met een potentiële opdrachtgever tot de (ver)koop of huur van een object vindt plaats in Kolibri. Dit is ook opengesteld voor externe partijen waardoor zij hun eigen expertise kunnen toevoegen aan het systeem. Anderzijds heeft Kolibri Housenet. Hiermee zijn ze marktleider op het gebied van het bouwen van professionele makelaarswebsites.

“We blijven de markt en de behoeftes van de makelaars volgen en continu luisteren naar wat nodig is. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we goed inspelen op veranderingen” – Sam Thieme (Kolibri)

De AppXchange is voor Kolibri wat, bijvoorbeeld, de App Store is voor de iPhone. In de AppXchange vindt de makelaar allerlei applicaties die geïntegreerd kunnen worden met zijn of haar Kolibri-omgeving. Die apps en tools zijn gemaakt door partijen die hun digitale dienstverlening willen integreren met Kolibri. Denk bijvoorbeeld aan een inspectieformulieren-app of mijnhuis.site waarbij de makelaar in een paar simpele stappen een unieke website voor een object klaarzet.

Als makelaar optimaal ondernemen

Tijdens de webinars is duidelijk geworden dat je als makelaar met de dienstverlening van Kolibri alle kanten op kunt. Met dit CRM-systeem hou je je bedrijfsvoering op orde en met de websites van Housenet wordt je goed gevonden. Zo kun jij je volledig richten op je klant. Ontdek nog meer VBO ledenvoordelen.

Bron: Vastgoed Adviseur, editie november 2020

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.