Netwerk & expertisegroepen

VBO biedt een sterk netwerk waarbij leden elkaar weten te vinden.

VBO biedt een sterk netwerk waarbij leden elkaar weten te vinden. We stimuleren dit netwerk in de makelaardij door jaarlijks meer dan dertig (online) evenementen te organiseren voor onze leden. Deze evenementen zijn erop gericht om kennis op te doen en kennis met elkaar te delen. Naast experts nodigen we ook onze leden uit om vragen in te sturen of zelf in spotlight te staan tijdens het evenement.

Community VBO NEXT

Binnen onze branchevereniging  hebben we de community VBO NEXT opgericht. Deze community is speciaal voor de young professionals binnen ons ledenbestand. Leden tot vijfendertig jaar kunnen zich aansluiten. De leden zijn verbonden via een app en we organiseren speciale (online) events voor deze groep VBO-leden. De toekomst van de makelaardij staat centraal: hoe zal ons vak er over tien jaar uitzien en hoe kunnen wij hier nu al op inspelen?

Expertisegroepen

Binnen VBO sluit jij je aan bij een van de twee expertisegroepen, Wonen of Zakelijk Vastgoed. Afhankelijk van de expertisegroep moet je aan bepaalde vereisten voldoen en worden er specifieke events en webinars georganiseerd om te kunnen netwerken en je kennis te vergroten. Daarbinnen zijn er nog specifieke kennisgroepen, bijvoorbeeld het op het gebied van landelijk agrarisch vastgoed en bedrijfsmatig vastgoed, die samenkomen om te discussiëren over bepaalde thema’s die spelen binnen makelen en taxeren. Tot slot, hebben we ook bepaalde commissies zoals voor Data.