Directeur

Hans van der Ploeg

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik ben directeur bij VBO. Ik ben hier begonnen in december 2008.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Het is heel erg leuk om namens alle leden van VBO te werken voor hun belangen. Samen met ons team van deskundige medewerkers is het dagelijks het doel om het beste te doen voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars in Nederland.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Tja, er is voor mij geen dag hetzelfde. De ene dag zijn we druk met de soms drukke politieke agenda en de belangen daaromtrent van onze leden. Een andere dag zijn we druk met het bouwen of nadenken over nieuwe producten voor onze leden. En regelmatig bespreken we alles met het Dagelijks en/of Algemeen bestuur. Het is ook altijd weer leuk om met hen te toetsen of we nog bezig zijn met de dingen die zij ook belangrijk vinden.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?Als werkgever een lastige vraag, maar wat ik belangrijk vind is wederzijds vertrouwen. Iedere medewerker heeft ook zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en krijgt ook de ruimte om te doen wat hij/zij goed dunkt. Zo werken we niet alleen hard maar is het gewoon ook nog leuk om te doen!
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Energiek, Rotterdammer(t), strategisch, verstandig en direct.