Manager legal

Sandra Marris

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Ik ben Beleidsadviseur Wonen en ik werk nu zo’n twee en half jaar voor VBO.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?De afwisseling van mijn functie, geen dag is hetzelfde. Ook het contact met de stakeholders geeft mij energie en het feit dat ik in mijn rol een bijdrage kan leveren aan een betere woningmarkt.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Dat wisselt heel erg. Van vergaderingen met stakeholders, tot het lezen van politieke stukken en (concept) wetgeving en daar een reactie op schrijven of mij bezig houden met interne juridische zaken. En daarnaast ook externe werkzaamheden, zoals het opnemen van een podcast over Wwft of aanschuiven bij een rondetafelgesprek over discriminatie op de woningmarkt.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?VBO is flexibel en meegaand, maar het is heel anders dan een commercieel bedrijf waarbij er bewuste keuzes moeten worden gemaakt.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Ik ben iemand met een duidelijke mening, gestructureerd, ambitieus, een doorzetter en enthousiast.
Sandra Marris Sandra Marris