Adjunct Directeur

Tristan Bons

Wat is jouw functie bij VBO en hoe lang werk je hier al?Adjunct Directeur, ik werk hier nu iets meer dan een jaar.
Wat vind je het leukste aan jouw functie bij VBO?Het geeft mij veel energie om leiding te mogen geven aan de VBO, een groep zeer professionele en gedreven mensen. Daarnaast werk ik graag mee aan de beleidsvraagstukken die voor ons liggen en het onderhouden van een uitgebreid netwerk.
Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?Er is geen gemiddelde werkdag voor mij, en dat is nu juist het leuke. De werkdag begint altijd de avond ervoor, het is van belang om goed op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de praattafels op TV. Gedurende de dag spreek ik veel met stakeholders en hebben we als team overleg over de stappen die we die week wensen te zetten. Kleine zaken kunnen groot worden en zaken waarvan je dacht dat ze belangrijk zouden zijn ebben juist weg. Het kan allemaal.
Wat zijn de plus- en minpunten van VBO als werkgever?VBO is een branchevereniging, onze doelstelling ligt niet in de winstgevendheid van de organisatie. We moeten dus omzichtig met geld van onze leden omspringen en zorgen voor een lean-and-mean bureau. We hebben een zeer open werksfeer en goede marktconforme verloning.
Omschrijf jezelf in vijf woorden.Creatief, overdenkend, soms brutaal, diplomatiek (als het moet), strategisch.