Legal

Op de afdeling Legal van VBO worden velerlei werkzaamheden uitgevoerd, zoals het geven van juridisch advies en het delen van relevante ontwikkelingen; het bewaken van wet- en regelgeving; het verzorgen van de ledenadministratie en de toetsing van ballotagedossiers bij toelating van leden, consumentenvoorlichting, het minnelijke schikkingstraject bij klachten.

De afdeling, bestaande uit vier werknemers, is service- en oplossingsgericht, persoonlijk en laagdrempelig, de leden staan centraal.

Erica Feldmann over haar afdeling: “Legal bestaat uit een hecht team. Professionaliteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel op de afdeling. We bundelen onze krachten, overleggen over lopende dossiers, sparren over relevante ontwikkelingen. Onze grootste uitdaging is het verder professionaliseren van de afdeling door meer kennis op te doen en het verder optimaliseren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe diensten. Daarbij is de stijl van leidinggeven heel coöperatief: samenwerken en krachten bundelen.”.

Collega's afdeling Legal

Vragen over werken bij de VBO?

Heb je vragen over onze vacatures of over werken bij VBO?
Neem gerust contact met ons op!