Actualiteiten

Hans van der Ploeg op zevende plek in Top 100 Netwerkers in de vastgoedsector

hansvdploeg-b-35-800x450-117-238_680x520_fit

De afgelopen weken konden de lezers van Vastgoedjournaal hun stem uitbrengen voor de Top 100 Netwerkers in de vastgoedsector. Hans van der Ploeg, directeur van branchevereniging VBO Makelaar, is op de zevende plaats geëindigd.

De afgelopen weken konden de lezers van Vastgoedjournaal hun stem uitbrengen voor de Top 100 Netwerkers in de vastgoedsector. Ruim 11.000 mensen namen van die gelegenheid gebruik. Hans van der Ploeg, directeur van branchevereniging VBO Makelaar, is op de zevende plaats geëindigd.

Hans van der Ploeg: “Ik voel me vereerd om zo hoog in de Top 100 van netwerkers te staan. Ik doe gewoon mijn werk en zie dat eigenlijk niet echt als netwerken. En dat werk is dagelijks de belangen van makelaars, taxateurs en huur-/verhuurbemiddelaars te behartigen die zijn aangesloten bij VBO Makelaar. Daarom ben ik trots op deze top 10-positie, ook omdat anderen mij hebben beoordeeld.”

Als tip aan de vastgoedmarkt geeft Van der Ploeg mee: “Netwerken is het ook willen luisteren naar je gesprekspartner in het kader van een betere vastgoedmarkt. Als je alleen maar komt om je eigen product te verkopen, zal je gesprekspartner dat niet leuk vinden. Mijn ervaring leert dat als men de passie ziet waarmee de boodschap wordt gebracht, men met alle genoegen naar je wil luisteren.”

De volledige top 100 is te vinden op de website van Vastgoedjournaal.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.