Actualiteiten

Ondersteuning tijdens de coronacrisis

ondersteuning-van-vbo-tijdens-coronacrisis-962_680x520_fit

Wat kunnen VBO-leden verwachten van hun branchevereniging?

De maatregelen als gevolg van de corona-uitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Veel bedrijven maken zich zorgen. De gevolgen zijn immers groot. VBO heeft voor haar leden een dossier op mijnvbo.nl geplaatst met informatie van onze kennispartners en van onszelf speciaal gericht op makelaars en taxateurs.  Zij vinden hier antwoorden op veelgestelde vragen, handige tools en links en natuurlijk de actualiteiten.

VBO houdt de ontwikkelingen en de berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten en bekijkt kritisch wat de eventuele gevolgen voor makelaars en taxateurs zijn. Wij informeren en adviseren hen hierover. Als branchevereniging is VBO continu in gesprek met de overheid en bijvoorbeeld ondernemingsorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland over de noodzakelijke pakketten overheidsmaatregelen bij verschillende economische (markt)scenario’s om makelaars en taxateurs te helpen om de coronacrisis goed door te komen.

We staan met elkaar voor een grote uitdaging. Gelukkig zien we ook dat het merendeel van onze leden die uitdaging aangaat, de huidige situatie adopteert en hun onderneming en processen zoveel mogelijk innoveren en digitaliseren. Zo kunnen zij blijven doen waar ze goed in zijn: optimale dienstverlening bieden aan kopers, verkopers, huurders en verhuurders. VBO ondersteunt de aangesloten leden hier zo goed mogelijk bij, op verschillende fronten, o.a. juridisch, beleidsmatig, financieel, marketing en sales.

In de PDF hieronder worden adviezen en richtlijnen gegeven om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De pamflet is gericht op (ver)kopers en (ver)huurders.

Download Consumentenleaflet: Voorkom verspreiding coronavirus

Handreiking Makelaars en Taxateurs

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.