Actualiteiten

Theo de Jong uit Dronten leeft één jaar gratis

lejg-166_680x520_fit

Een jaar lang gratis leven klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor Theo de Jong uit Dronten is deze droom uitgekomen. Hij won de finale van ‘Leef een Jaar Gratis’, een actie van VBO Makelaar en Sky Radio.

Een jaar lang gratis leven klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor Theo de Jong uit Dronten is deze droom uitgekomen. Een héél jaar gaat Theo kosteloos door het leven en betalen Sky Radio en VBO Makelaar de hypotheek of huur, boodschappen, kleding, benzine en zelfs een vakantie. De Drontenaar won de finale van ‘Leef een Jaar Gratis’, waarin 22 fanatieke finalisten de strijd met elkaar aangingen. Theo bemachtigde tijdens het spel de juiste sleutel en kreeg daarmee toegang tot de unieke prijs: één jaar gratis leven.

Theo: “Ik ben super blij en had echt niet verwacht dat ik zou winnen. Geweldig om één jaar lang gratis te mogen leven!”

Luisteraars maakten de afgelopen weken iedere dag kans op een finaleplek door het codewoord van de dag te smsen of in te vullen via de Facebook-app. 22 dagwinnaars veroverden een plek in de grote finale, die werd gepresenteerd door Sky Radio’s station-voice Marlayne Sahupala.

‘Leef een Jaar Gratis’ werd mede mogelijk gemaakt door de brancheorganisatie VBO Makelaar. VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten. Met ruim 1.100 leden is VBO Makelaar in geheel Nederland vertegenwoordigd. VBO Makelaar heeft naast een sectie Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.