Actualiteiten

VBO Makelaar presenteert onderzoek Kleinschalige bedrijfsruimten op PROVADA

vbo-makelaar-op-provada-232_680x520_fit

Dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni a.s. vindt de dertiende PROVADA in de RAI te Amsterdam plaats, dé vastgoedbeurs van Nederland. VBO Makelaar is ook dit jaar aanwezig op de beurs.

Dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni a.s. vindt de dertiende PROVADA in de RAI te Amsterdam plaats, dé vastgoedbeurs van Nederland. Het thema is dit jaar ‘Connecting the Future’. De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. VBO Makelaar is ook dit jaar met een stand aanwezig en woensdag 31 mei wordt samen met Bureau Stedelijke Planning het onderzoek Kleinschalige bedrijfsruimten gepresenteerd. Bent u er ook bij dit jaar?

VBO-stand
Ook dit jaar is VBO Makelaar met de sectie Bedrijfsmatig Vastgoed van de partij. Maar ook leden van de andere secties zijn van harte welkom om op de VBO-stand – hal 12, stand 11 – hun relaties te ontvangen of met de account managers bij te praten. En natuurlijk kunt u de beurs om te netwerken met banken, projectontwikkelaars, gemeenten, corporaties etc.

VBO-event
Woensdag 31 mei presenteren VBO Makelaar en Bureau Stedelijke Planning hun onderzoek naar kleinschalige bedrijfsruimten. Wat zijn belangrijke trends en ontwikkelingen op de markt van kleinschalige bedrijfsruimten in steden en in hoeverre kunnen deze ontwikkelingen bijdragen aan de herstructurering van bedrijventerreinen?

De inloop in zaal E104 is vanaf 13.30 uur, de presentatie van het onderzoek start om 14 uur, om 15 uur gevolgd door een presentie van Tim Segers over asbest en aansprakelijkheid. Tim Segers geeft als partner/advocaat leiding aan het team Overheid en Vastgoed van LXA The Law Firm. Na dit event en uw beursbezoek, sluiten we de dag af met een borrel op de VBO-stand.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, de diverse ontmoetingsplekken, kaartverkoop en registratie, klik hier. U kunt de plattegrond van PROVADA hier bekijken.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.