Blogs

Gastblog N! Wise: Zijn digitale handtekeningen echt de toekomst?

gastblog-nwise-zijn-digitale-handtekeningen-echt-de-toekomst-1001_680x520_fit

In deze gastblog legt onze partner N! Wise, distributeur van IT hard- en software van Microsoft, uit hoe digitaal ondertekenen precies werkt. VBO-leden krijgen een speciale korting op hun diensten en producten. Lees je mee?

Zeker in deze tijd biedt digitaal ondertekenen mogelijkheden voor jou als makelaar/taxateur en jouw klanten. Hierdoor hoef je niet fysiek af te spreken om bijvoorbeeld de koopovereenkomst te ondertekenen. Bovendien is de markt van de digitale handtekening booming. Zo wordt verwacht dat deze markt in 2023 een totale marktomvang van 9,07 miljard dollar zal bereiken. (Bron: P&S Intelligence).

Soorten digitale handtekeningen:

Volgens de eIDAS verordening heeft een gekwalificeerde digitale handtekening dezelfde rechtsgeldigheid als een handgeschreven handtekening.

De voordelen van digitale handtekeningen:

Digitaal ondertekenen met iDIN

Door een overeenkomst digitaal te ondertekenen met iDIN verbeter je niet alleen de bewijskracht, ook eventuele aanvullende verplichtingen in je proces voor identiteitsvaststelling zijn hierdoor niet meer nodig. Dankzij iDIN krijg je de gegevens zoals naam, geboortedatum en woonadres van de ondertekenaar terug. Hierdoor weet je zeker met wie je digitaal zaken doet.

Voordelen van iDIN ondertekenen via Ondertekenen.nl?

Meer informatie over iDIN ondertekenen via ondertekenen.nl

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.