Actualiteiten

Ben jij zichtbaar in de markt?

marketing-makelaar-taxateur-1234_680x520_fit

Hoe bedreven ben jij in marketing? Hebben sociale media geen geheimen voor je of vind je het een ver van je bed show? Als vereniging van makelaars en taxateurs begrijpen we het belang en de kracht van marketing. We voeren voor en met onze leden marketingcampagnes en bieden hen de kennis en tools om er zelf mee aan de slag te gaan.

Gepersonaliseerde promotiematerialen

Best lastig om als ondernemer altijd alles zelf te moeten regelen, zoals je verkoopborden, website, CRM-pakket en je marketingmaterialen. Je wilt natuurlijk folders en posters waarop jouw logo te zien is. Op deze manier wordt jouw naam steeds bekender. Belangrijk hierbij is dat je materiaal meegeeft aan (potentiële) klanten die altijd in één huisstijl is met de naam van je kantoor en je logo. De folder moet direct duidelijk laten zien met wie de ontvanger te maken heeft.

Met dit verzoek van onze leden gingen we aan de slag. Tijd om een partnership aan te gaan met expert Menuez. Zij biedt een platform waarop makelaars en taxateurs hun eigen promotiematerialen op kunnen maken. In een paar klikken heb jij een poster of social media afbeelding geregeld. Het kost nauwelijks tijd en dankzij de VBO-partnership ontvangen leden een aantrekkelijke korting.

Via het VBO-marketingplatform kunnen leden allerlei promotiematerialen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een poster in verschillende formaten. Je kunt ook multipurpose mappen, makelaarsborden en flyers personaliseren. Ga jij liever voor online promotie? Dan is het mogelijk om via het platform social media afbeeldingen of online banners te personaliseren.

Online campagne voeren

Misschien zie je jezelf als echte marketeer of ben je liever met andere zaken bezig. Hier staat iedere ondernemer natuurlijk weer anders in. Daarom hebben leden ook de optie om zich volledig te laten ontzorgen. Ze hoeven alleen hun werkgebied aan te geven en een marketingbureau zorgt ervoor dat banners met hun logo te zien zijn op diverse websites, bijvoorbeeld op Nu.nl. De meest eenvoudige optie om als makelaar en/of taxateur zichtbaar te zijn in jouw regio.

In gesprek met een expert

We hebben onlangs twee podcast afleveringen opgenomen met marketinggoeroe Denise Klootwijk van Buro Bruut. Beluister de afleveringen:

Wil je weten wat VBO jou naast marketingondersteuning nog meer kan bieden? Bekijk dan deze pagina. Voor verhuurbemiddelaars hebben we deze pagina over het VBO-lidmaatschap.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.