Waarom lid worden?

Hartelijk dank voor uw interesse in brancheorganisatie VBO. De voordelen van een persoonlijk VBO-lidmaatschap voor een makelaar of taxateur hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

Algemene voordelen

  • Het merk VBO geeft uw klanten zekerheid van kwaliteit en integriteit
  • Een betrokken vereniging die haar leden lokaal en in de regio praktijkgericht ondersteunt
  • Actieve belangenbehartiging van makelaars/taxateurs in politiek Den Haag en Brussel
  • ICT-voorzieningen die uitgaan van de hedendaagse eisen van de makelaar/taxateur
  • Multimediale marketingcampagnes om de naamsbekendheid te vergroten
  • Eerstelijns juridische ondersteuning voor leden
  • Een lidmaatschapstructuur die vastgoedprofessionals ruimte geeft zich te richten op hun specialisme

Diensten & Producten

Hierbij alvast een kleine greep uit onze producten & diensten, die wij u niet willen onthouden. Heeft u interesse in de overige faciliteiten... Neem contact met ons op!

VBO ondersteunt haar leden met makelaarssoftware Kolibri. Kolibri beschikt over diverse functies, zoals het best mogelijke beheer van panden en relaties, een agenda, multitasking, de mediamanager, facturatie en ga zo maar door. Maar Kolibri maakt vooral uw dagelijkse werk makkelijker en leuker. Software die levert wat u als makelaar nodig hebt.

U heeft de vrijheid om gebruik te maken van een ander softwarepakket. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Om als makelaar en taxateur uw klanten volledig van dienst te kunnen zijn, is actuele en historische marktinformatie van groot belang. Met het Historisch Bestand van VBO heeft u toegang tot een landelijk dekkende woningdatabase met relevante referentiedata en transactiegegevens.

Huurcheck Nederland biedt een online totaaloplossing voor uw verhuurdossiers en daarom is CRAS ontwikkeld. CRAS is de applicatie die u én uw relaties helpt om een optimaal verhuurdossier te realiseren. Vanaf het moment dat een huurder interesse toont in uw diensten helpt CRAS het gehele proces geautomatiseerd te stroomlijnen én te versnellen. Creditchecks, huurovereenkomsten en de huurder klanten-login, al uw dossiers zijn overzichtelijk en beveiligd opgeslagen. Met het verhuurstappenplan wordt u volledig begeleid in de realisatie van een veilige verhuurtransactie.

Brancheorganisatie VBO investeert in de kennis en kunde van makelaars en taxateurs. Uw expertise zorgt voor tevreden klanten. En dat willen we toch allemaal?

Daarom ondersteunt VBO u in de Permanente Educatie-deelnamekosten van de Beroepsopleiding Makelaars B.V. Uw PE-kosten voor de kwaliteitsregisters SCVM en NRVT worden voor 2019 in de contributie geregeld mits u vóór 1 mei 2019 uw pakket bestelt.


Tarieven

VBO heeft een transparant en 'all-in' contributietarief. Met 'all-in' en transparant wordt bedoeld dat er achteraf geen onverwachte extra kosten aan u doorbelast worden. U weet dus van tevoren exact waar u aan toe bent. Software zoals makelaarssoftware Kolibri en het Historisch Bestand zijn bij de contributie inbegrepen. 

Vanaf € 170,83 per maand exclusief 21% BTW kunt u al persoonlijk lid worden van VBO Makelaar!

Contactformulier 


Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vraag. Zie ook onze privacyverklaring