Waarom lid worden?

Hartelijk dank voor uw interesse in het VBO-lidmaatschap! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij VBO. Daarom blijven wij met onze leden in contact en vinden wij hun mening belangrijk. We houden van actie. Zo behartigen we de belangen van onze leden in actuele thema’s. En we brengen verschillende partijen en stakeholders samen tijdens mooie bijeenkomsten en evenementen.

 

We zorgen ervoor dat onze leden trots zijn om van VBO lid te zijn. We begrijpen echter ook dat de toegevoegde waarde van het VBO-lidmaatschap ook tijdens de dagelijks werkzaamheden aanwezig moet zijn. Daarom besparen onze slimme producten en diensten u tijd, geld en moeite in uw dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u zich volledig richten op uw klanten.

 

VBO-lidmaatschap in een notendop

Maar wat is nou echt de toegevoegde waarde van het VBO-lidmaatschap? In het kort houdt dit in:

  • Ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden dankzij slimme producten en diensten
  • Belangen behartiging van haar leden in politiek Den Haag en Brussel. 
  • VBO dient als keurmerk. Daarom wekt het VBO-lidmaatschap vertrouwen bij uw klanten.

Bespaar tijd, geld en moeite dankzij:

  • Historisch Bestand: eenvoudig tot de waardebepaling van een object komen dankzij actuele en historische marktinformatie. 
  • Juridische ondersteuning: onze juridische afdeling, een advocaat en het onafhankelijke Tuchtcollege staan voor u klaar.
  • Kolibri: Met deze makelaarssoftware wordt het bijhouden van uw agenda, sturen van facturen en relatiebeheer heel eenvoudig. Bovendien kunt u koppelingen maken met websites zoals Funda, VBO en Pararius.
  • Evenementen: Jaarlijks organiseert VBO ruim 30 evenementen voor haar leden. Netwerk met collega's en blijf op de hoogte van de veranderingen in de vastgoedwereld. 

 

Informatie aanvragen