Waarom lid worden?

Hartelijk dank voor jouw interesse in het VBO-lidmaatschap! Als VBO-lid sta je er niet alleen voor. VBO-leden kunnen eenvoudig opleidingen volgen en hebben toegang tot actuele objectinformatie. Inmiddels zijn wij met 1200 leden en wij willen de vastgoedmarkt verbeteren. Dit doen wij door te luisteren naar leden, hun belangen te behartigen en het samenbrengen van partijen binnen de vastgoedmarkt tijdens inspirerende evenementen.

 

Wij begrijpen dat de toegevoegde waarde van het VBO-lidmaatschap ook tijdens je dagelijks werkzaamheden aanwezig moet zijn. Daarom besparen slimme producten en diensten je tijd, geld en moeite in jouw dagelijkse werkzaamheden. Zo kan jij je volledig richten op jouw klanten.

 

Hoe ondersteunt VBO mij?

  • Houd jouw kennis up to date dankzij onze evenementen en afspraken met het opleidingsinstituut Beroepsopleiding Makelaars
  • Dankzij het lage entreegeld kun je snel en gemakkelijk aan de slag
  • Je houdt vrijheid in het ondernemen. Wij richten ons niet op wat niet kan, maar op wat wel kan

Bespaar tijd, geld en moeite dankzij:

  • Waardebepaling met relevante data: VBO-leden gericht op woningen kunnen gebruikmaken van de database Historisch Bestand. Kom hiermee eenvoudig tot de waardebepaling van een object dankzij relevante marktinformatie en gratis transactiegegevens. Makelaars en Taxateurs gericht op commerciële panden kunnen gebruikmaken van de database BVG Data. BVG Data biedt gebruikstransacties van Ventu en Vastgoedjournaal.
  • Juridische ondersteuning: VBO-leden hebben recht op juridische ondersteuning door onze huisadvocaat én onze eigen juridische afdeling. In jouw lidmaatschap zit drie uur per jaar bij onze huisadvocaat inbegrepen.
  • Kantoorautomatisering: VBO ondersteunt jouw met makelaarssoftware Kolibri. Hiermee kun je relaties en jouw agenda beheren, aanbod invoeren, taken inplannen en facturen versturen. Met een klik op de knop verschijnt jouw aanbod op jouw eigen website en op websites zoals Funda, VBO en Pararius. De kosten voor Kolibri zitten bij het lidmaatschap inbegrepen.
  • Evenementen: Als VBO-lid ben je welkom bij meer dan dertig bijeenkomsten en evenementen per jaar. Netwerk met andere leden, laat je inspireren door gastsprekers en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt.

Interesse?

Als je het formulier invult en verzendt, ontvang je vrijblijvend meer informatie. Heb je vragen of wil je direct een afspraak met een accountmanager inplannen? Via 070-3458703 of ledenservice@vbo.nl kun je contact opnemen met Anja Kuijer.

Meer weten?

Vraag informatie aan

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vraag. Zie ook onze privacyverklaring.