Waarom lid worden?

Hartelijk dank voor uw interesse in het VBO-lidmaatschap! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij VBO. Daarom blijven wij met onze leden in contact en vinden wij hun mening belangrijk. We houden van actie. Zo behartigen we de belangen van onze leden in actuele thema’s. En we brengen verschillende partijen en stakeholders samen tijdens mooie bijeenkomsten en evenementen.

 

We zorgen ervoor dat onze leden trots zijn om van VBO lid te zijn. We begrijpen echter ook dat de toegevoegde waarde van het VBO-lidmaatschap ook tijdens de dagelijks werkzaamheden aanwezig moet zijn. Daarom besparen onze slimme producten en diensten u tijd, geld en moeite in uw dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u zich volledig richten op uw klanten.

 

VBO-lidmaatschap in een notendop

Maar wat is nou echt de toegevoegde waarde van het VBO-lidmaatschap? In het kort houdt dit in:

  • Ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden dankzij slimme producten en diensten
  • Belangen behartiging van haar leden in politiek Den Haag en Brussel. 
  • De kwaliteit van VBO: wek met het VBO-lidmaatschap vertrouwen bij uw klanten.

Bespaar tijd, geld en moeite dankzij:

  • Waardebepaling met relevante data: VBO-leden gericht op woningen kunnen gebruikmaken van de vastgoed-database Historisch Bestand. Kom hiermee eenvoudig tot de waardebepaling van een object dankzij relevante marktinformatie en gratis transactiegegevens. Makelaars en taxateurs gericht op commerciële panden kunnen gebruikmaken van de database BVG Data. BVG Data biedt gebruikstransacties van Ventu en Vastgoedjournaal.
  • Juridische ondersteuning: VBO-leden hebben recht op juridische ondersteuning door onze huisadvocaat én onze eigen juridische afdeling. In uw lidmaatschap zit drie uur per jaar bij onze huisadvocaat inbegrepen.
  • Kantoorautomatisering: VBO ondersteunt haar leden met makelaarssoftware Kolibri. Hiermee kunt u relaties en uw agenda beheren, aanbod invoeren, taken inplannen en facturen versturen. Met een klik op de knop verschijnt uw aanbod op uw eigen website en op websites zoals Funda, VBO en Pararius. De kosten voor Kolibri zitten bij uw lidmaatschap inbegrepen.
  • Evenementen: Als VBO-lid bent u welkom bij meer dan dertig bijeenkomsten en evenementen per jaar. Netwerk met andere leden, laat u inspireren door gastsprekers en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. Jaarlijks organiseert VBO het vastgoedcongres NeVaCon, hier komen tot wel 1000 bezoekers op af.

Interesse?

Bent u geinteresseerd in het lidmaatschap? Klik op de button hieronder en ontvang via uw e-mail meer informatie over het lidmaatschap.

Informatie aanvragen