Leden

Moreno Joosten

moreno-joosten-makelaardij-62-1431

Moreno Joosten

Moreno (35) heeft al 8 jaar ervaring als makelaar en is sinds begin dit jaar zijn eigen onderneming gestart, Moreno Joosten Makelaardij.

Hoe omschrijf jij jezelf in vijf woorden?

”Oprecht, transparant, commercieel, vlot, toegankelijk.”

Waarom koos je voor de makelaardij?

”Het leek me een veelzijdig beroep. Ik merkte van jongs af aan dat ik commercieel ben. Maar verkopen om het verkopen dat vind ik niet zo interessant. Ik vond het juist leuk om dit te doen in een branche waarin je echt een verschil kunt maken voor mensen. En dat vond ik in de makelaardij.”

Wat wordt je grootste valkuil?

”Geen nee kunnen zeggen. Ik koos voor het ondernemerschap voor de vrijheid en tijd met mijn gezin. Maar ik merk nu al dat die balans tussen klanten helpen en het gezin lastig is!”

Waar ben je trots op?

”Mijn zoontje, Morris. Die is nu ruim een jaar en het is elke dag genieten om te zien wat hij nu weer voor nieuws geleerd heeft.”

Wat wordt/was je mooiste uitdaging?

”De start van mijn eigen makelaarskantoor. Dit is een lang gekoesterde droom, dus heel gaaf dat deze nu werkelijkheid wordt.”

Wat wil je bereiken?

”Ik weet hoe lastig de markt is voor kopers op dit moment. Daarom vind ik het juist de uitdaging om (jonge) kopers te helpen om toch een huis te kopen. Ik zou dus graag, zo lang de markt blijft zoals die nu is, zoveel mogelijk starters goed op weg helpen op de woningmarkt.”

Wat is je doel voor 2022?

” Zorgen dat mijn naam zichtbaar wordt, en dat de eerste tevreden klanten het woord gaan verspreiden.”

Wat zou een droomopdracht zijn?

”Misschien meer een resultaat dan een opdracht: maar het lijkt me geweldig als ik voor kopers wiens woonwensen onhaalbaar lijken, toch hun droomhuis weet aan te kopen.”

Heb je al blunders gemaakt?

”Natuurlijk niet, maar dat zal nog wel komen, haha.

Meer informatie over Moreno Joosten Makelaardij vind je hier.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.