Actualiteiten

Korting op tools en software

software-makelaar-1194_680x520_fit

Als makelaar en/of taxateur weet je hoe belangrijk goede software en handige tools zijn. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Kortom, het maakt je werk eenvoudiger en je hebt meer tijd om je te richten op je klant. Als vereniging van makelaar en taxateurs begrijpen we dat je niet zit te wachten op de administratieve rompslomp die komt kijken bij het ondernemen. Daarom hebben we mooie afspraken gemaakt met partners om je te ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan korting op handige producten zoals een vochtmeter of korting op noodzakelijke diensten zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Als VBO-lid heb je korting bij meer dan dertig partners.

Zo kun je (vervolg)opleidingen doen met korting bij Beroepsopleiding Makelaars. Ook stelt deze opleider ieder jaar een actueel en interessant PE-pakket samen voor alle VBO-leden. Helemaal afgestemd op jouw werkzaamheden en specialisme. Real Estate Office Center (REOC) is dé backoffice dienst in de makelaardij. Voor meer dan tweehonderd kantoren pakt zij de telefoon op en plant agenda-afspraken in. REOC heeft een achtergrond in de makelaardij waardoor ze jouw (potentiële) klanten goed te woord staan alsof zij een collega aan de lijn hebben. Met VBO-partner Kolibri heb je toegang tot een slim CRM-systeem. Hiermee plaats je jouw aanbod in een paar klikken op woningwebsites zoals Funda en VBO.nl. Ook kun je in dit systeem je klantgegevens bijhouden, facturen versturen en je agenda bijwerken. Door Housenet kun je goed vindbare websites laten maken, speciaal voor makelaars.

Meer weten over de voordelen van het VBO-lidmaatschap? Bekijk dan deze pagina.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.