Actualiteiten

Partnership VBO en Wie is de Beste Makelaar

partnership-vbo-en-wie-is-de-beste-makelaar-1107_680x520_fit

Op de valreep van 2020 zijn we een nieuwe partnership voor onze leden aangegaan. Vanaf heden is Wie is de Beste Makelaar een VBO-partner. Wie is de Beste Makelaar is het grootste onafhankelijke beoordelingsplatform voor makelaars in Nederland. Dankzij dit partnership hebben alle VBO-leden recht op een gratis upgrade naar een premium abonnement tot eind 2021, ter waarde van maximaal 299 euro!

Wat houdt de partnership in?

Het is voor VBO-leden een stuk eenvoudiger om van klanten ambassadeurs te maken dankzij het platform Wie is de Beste Makelaar. Je kunt je klanten vragen of ze hun ervaringen willen delen met consumenten die nog op zoek zijn naar een makelaar, door middel van het schrijven van een review. Zo kun je je optimaal onderscheiden ten opzichte van de concurrentie in jouw regio op basis van de klanttevredenheid.

Dankzij het partnership hebben VBO-leden gratis toegang toteen premium accountvan Wie is de Beste Makelaar. Dit levert voordelen op zoals: bovenaan staan in de zoekresultaten met sponsored reviews, toegang hebben tot vele widgets waarmee je reviews kunt doorplaatsen op je eigen website en tot 10 werkgebieden kunnen toevoegen. Bovendien worden beoordelingen van VBO-leden ook getoond opwww.vbo.nl.

Over Wie is de Beste Makelaar

Wie is de Beste Makelaar is het grootste onafhankelijke beoordelingsplatform voor makelaars in Nederland. Op het platform kun je bijna 64.000 reviews terugvinden van ruim 4.500 makelaarskantoren.

Meer informatie over VBO lidmaatschap

Dit partnership biedt VBO-leden de kans om hun zichtbaarheid te vergroten en vertrouwen naar potentiële klanten uit te stralen.Ontdek de andere voordelen van het VBO-lidmaatschap.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.