Actualiteiten

Goed nieuws voor leden over beroepsaansprakelijkheidspolis

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

VBO doet al vele jaren zaken met Seijkens den Ouden omtrent de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor leden. Het bedrijf in Capelle aan den IJssel heeft samen met  Turien | CNA Hardy een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld speciaal voor makelaars en taxateurs én tegen een scherp premietarief. Inmiddels maken ruim 550 VBO-leden gebruik van deze polis. En opgelet: er is goed nieuws voor volgend jaar.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering als VBO-lid extra voordelig

Als VBO-lid beschik je al over een zeer aantrekkelijke premie die in heel veel gevallen de goedkoopste in de markt is. In dat kader is er goed nieuws te melden, want ondanks de kostenstijgingen zal er in 2024 geen premieverhoging plaatsvinden. ‘Door samen met VBO scherp de aansprakelijkheidskwesties te bestuderen, kunnen we er voor zorgen dat de schadelast blijft passen binnen de te ontvangen premie’, aldus Seijkens den Ouden.

Indien jij als VBO-lid nog geen gebruik maakt van deze polis, nodigen wij je van harte uit om daartoe alsnog te besluiten. Hoe groter het aantal leden dat gebruik maakt van deze polis is, hoe scherper we ook in de toekomst kunnen blijven onderhandelen met de verzekeraar.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar: ln.neduonedsnekjies@dlanor of kijk op deze webpagina van Seijkens den Ouden.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.