Actualiteiten, Magazines

Nieuwe Vastgoed Adviseur over AI! Lees hier de digitale versie.

Vastgoed Adviseur

De nieuwe Vastgoed Adviseur staat in het teken van artificiële intelligentie (AI) en de impact van alle technologische ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Vastgoed Adviseur over AI  

In dit themanummer onder meer een interview met techdeskundige en mediaman Ben van der Burg en een artikel over het sterk veranderende taxateursvak. Een onderwerp waar we met ons vakblad al eerder aandacht aan schonken.

“Er is echt een nieuwe revolutie aan de gang”, aldus Matrixian Group-CEO Luke Liplijn. Ilona Hordijk-Bos: “We zullen als taxateurs anders moeten gaan denken.” En hoe kijkt het NRVT aan tegen de opkomst van AI? Je leest het allemaal in de nieuwe Vastgoed Adviseur.

Verder verhalen van VBO-leden uit de praktijk die gebruikmaken van technologische tools zoals ChatGPT, aandacht voor de gevolgen van de Europese Green Deal en natuurlijk de column van onze huisadvocaat, mr. Johan van de Sande. Voor de nieuwe rubriek ‘Rondje wethouder’ spraken wij met Chantal Zeegers over alle ontwikkelingen die gaande zijn in Rotterdam, bijvoorbeeld op de verhuurdersmarkt. “85 procent van de Rotterdammers betaalt te veel”.

Lees hier de digitale versie!

De nieuwe Vastgoed Adviseur ligt vandaag, of anders uiterlijk volgende week, op jouw deurmat. Bijgaand alvast de digitale versie. Heel veel leesplezier!

VBO Vastgoed Adviseur, nummer 2, september 2023

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.