Actualiteiten

Open Huizen Route 2023 staat voor de deur

Open Huizen Route

De Open Huizen Route komt er weer aan. Op zaterdag 30 september kunnen woningeigenaren van 11.00 tot 15.00 uur potentiële kopers ontvangen om hun verkoopkansen te vergroten. Als VBO-makelaar speel je hierbij natuurlijk een belangrijke rol.

Aanmelden Open Huizen Route

Vanaf dit moment kun je jouw deelnemende objecten al aanmelden via je CRM-systeem, zoals Kolibri. Hierna zullen de geselecteerde woningen kosteloos verschijnen op de Open Huizen Route-pagina voor koop- of huurwoningen op VBO.nl. Deze woningen zullen worden gemarkeerd met een aantrekkelijke ‘Open Huis’-vermelding. Wacht niet te lang met aanmelden, want hoe eerder potentiële kopers kunnen zien wat er beschikbaar is, hoe beter natuurlijk.

Help je verkopers op weg  

Om de verkoopkansen van de deelnemende woningeigenaren te vergroten, kun jij hen als VBO-makelaar alvast wijzen op deze checklist met tips. Je wilt immers dat zij een goede indruk achterlaten tijdens de bezichtigingen. Benadruk bij de verkopers ook vooral het belang van tip acht, want op die manier kun jij als VBO-verkoopmakelaar na afloop van de Open Huize Route contact opnemen met serieuze koopkandidaten.

Promotiemateriaal 

Inmiddels heb jij bij ons de gedrukte VBO-posters (A2-formaat) besteld. Houd er rekening mee dat aanpassingen of annuleringen achteraf niet meer mogelijk zijn. De posters zullen uiterlijk in de week van 11 september (week 37) bij je worden bezorgd. VBO neemt de productie- en verzendkosten voor haar rekening. Vergeet de posters niet tijdig af te leveren bij jouw deelnemende klanten.

Verdere digitale materialen, afbeeldingen voor jouw socials en aanvullende informatie met betrekking tot de Open Huizen Route vind je op mijnvbo.nl. Klik onder ‘Promotie’ het kopje ‘Open Huizen Route – september 2023’ aan.

Social media

Volg VBO op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter voor updates over de Open Huizen Route 2023 en deel je ervaringen met ons via de hashtag #openhuizenroute. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over de Open Huizen Route, dan staan wij klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via ln.obv@stneve.

Wij verheugen ons erop om samen met jou van de Open Huizen Route 2023 een groot succes te maken!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.