Actualiteiten, Events

Speciale benoeming Gijs de Jager

Gijs de Jager

Gijs de Jager (66) werd tijdens de ALV in de spotlights gezet vanwege zijn met name internationale verdiensten binnen de vastgoedbranche en zijn werk voor VBO. Uit handen van directeur Hans van der Ploeg ontving hij de International VBO Representative of honor-award.

Speciale benoeming Gijs de Jager

“Hoe krijg je iemand met een grote mond stil? Ik hoop dit nog een tijdje te doen. Dank jullie wel, ik ben er stil van.” Gijs de Jager was overdonderd met zijn speciale benoeming tijdens de Algemene Ledenvergadering van VBO op 8 juni in Amersfoort. 

De ondernemer ontving de trofee wegens zijn jarenlange internationale verdiensten in de vastgoedbranche en natuurlijk diens inspanningen voor VBO. Hij is al sinds 1986, dus een jaar na de oprichting, lid van onze branchevereniging. De Jager zat tien jaar in het algemeen bestuur, bekleedde er onder meer de functie van penningmeester en is erelid.

Meneer X

In maart 1981 startte hij voor zichzelf met de JVG Vastgoedgroep. Dat leverde hem een veelzijdige vastgoedportefeuille op in Nederland, Amerika en Georgië, het land van zijn vrouw. Hij ontwikkelde zich tot specialist in vastgoedbeheer. Guy Valkenborg, Director General van CEPI, de Europese koepelorganisatie van brancheverenigingen in de makelaardij, is een goede bekende van De Jager.

Tekst gaat verder onder foto

De Belg deelde tijdens de ALV enkele reisanekdotes en sprak lovende woorden over ‘meneer X’, zoals hij De Jager tijdens het inleidende praatje noemde om de spanning erin te houden. Na een kortstondig tromgeroffel was het moment daar en werd het glazen beeldje uitgereikt.

“Het is zeker geen vaarwel, maar een aanmoedigingsprijs, voor het smeden van verbindingen met de flair die je zo eigen is. Gefeliciteerd met je aanhoudende gedrevenheid”, aldus Valkenborg.

‘Volledig verrast’

Na afloop spraken we De Jager nog even kort één op één. “Of ik verrast was? Volledig! ‘Ga zo door’, dat is wat deze benoeming voor mij betekent.”

Gijs de Jager

Foto van links naar rechts: voorzitter Harry Bruijniks, directeur Hans van der Ploeg, Guy Valkenborg, Director General van CEPI, en Gijs de Jager.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.