Actualiteiten

VBO lanceert campagne voor Agrarisch Vastgoed

Agrarisch Vastgoed

Met alle turbulente ontwikkelingen rondom het landbouwakkoord is er een groeiende behoefte aan professioneel advies binnen de agrarische sector. Vooral voor veeboeren die worden aangemerkt als piekbelasters op basis van hun stikstofuitstoot in Natura 2000-gebieden. VBO heeft daarom een marketingcampagne opgestart voor de Agrarisch Vastgoed-tak.

VBO lanceert campagne voor Agrarisch Vastgoed

De kernboodschap van de campagne? Dat VBO-makelaars en taxateurs begrip tonen voor de complexiteit van de huidige situatie waarin boeren verkeren. Ze begrijpen dat boeren door de bomen het bos niet meer zien en bieden hen waardevol advies. Bijvoorbeeld over de verschillende mogelijkheden die de overheid biedt. Door hun diepgaande kennis van de landelijke en agrarische markt zijn VBO-professionals uitstekend gepositioneerd om boeren te ondersteunen in deze uitdagende tijden.

Doelstelling

De belangrijkste doelstelling van de campagne is om de naamsbekendheid van VBO en haar makelaars en taxateurs binnen het vakgebied landelijk en agrarisch te vergroten. De campagne zal lopen van juli tot najaar 2023 en omvat verschillende advertenties, waaronder twee publicaties in het toonaangevende vakblad Boerderij en één publicatie in het bekende vakblad Nieuwe Oogst. We verwachten hiermee een bereik van 52.398 contactmomenten te genereren.

In samenwerking met een mediabureau maakt VBO tevens gebruik van digitale advertenties op sociale media. Dit om een breder publiek aan te spreken. Deze digitale campagne heeft naar schatting een bereik van 200.000 contactmomenten. Met een gecombineerd verwacht resultaat van 1.870.833 contactmomenten zal de campagne een groot bereik hebben binnen de zakelijke vastgoedsector van de agrarische markt.

Waardevolle bijdrage

VBO is enthousiast over de mogelijkheden die deze campagne biedt om de agrarische sector te ondersteunen. Door hun expertise in te zetten en boeren te helpen bij het navigeren door complexe regelgeving en veranderende marktomstandigheden, willen VBO-makelaars en taxateurs een waardevolle bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van de agrarische sector.

Meer weten over de campagne en VBO-diensten in de landelijke en agrarische markt? Ga dan naar onze speciale pagina over de Aanpak landelijke piekbelasting.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.