Actualiteiten

VBO-makelaars in nieuw tv-programma RTL 4

Alex van Keulen

RTL 4 start op maandag 6 november met het nieuwe woonprogramma Kopen of Slopen. Hierin zal VBO-makelaar Alex van Keulen, bekend van Kopen Zonder Kijken, met VBO-collega’s Ronald Schumacher, Fatima Joelfan en Rosalie Zuidema op huizenjacht gaan. De presentatie is in handen van Caroline Tensen. VBO is trots dat vier van haar leden deel uitmaken van het team specialisten.

VBO-makelaars in Kopen of Slopen 

In het huizenprogramma wagen koppels en gezinnen een allerlaatste poging om een nieuwe woning te bemachtigen. VBO-makelaar Alex van Keulen krijgt hiervoor drie maanden de tijd en wordt in zijn zoektocht onder andere geholpen door de ervaren topmakelaars en VBO-collega’s Ronald Schumacher, Fatima Joelfan en Rosalie Zuidema.

Tegelijkertijd maakt architect Britta van Egmond een plan en ontwerp om de huidige woning aan te passen naar hun woonbehoeften. Voor het geval er geen passende woning wordt gevonden. Waar gaan de deelnemers voor: verhuizen of verbouwen? Kopen of Slopen?

Caroline Tensen deed in mei vorig jaar al een oproep voor kandidaten om zich te melden. Kopen of Slopen is vanaf 6 november elke maandag te zien op RTL 4 om 20.30 uur.

Kopen Zonder Kijken

Het nieuwe woonprogramma is van dezelfde makers als het succesvolle Kopen Zonder Kijken, dat deze week werd genomineerd voor de Televizier Ring-Impact, een prijs voor programma’s die een impact hebben op de samenleving. In de tweede aflevering van het afgelopen seizoen Kopen Zonder Kijken staat een gezin centraal met drie pleegkinderen.

Het bijzondere verhaal maakte veel los, want na de uitzending meldden ruim 300 mensen zich aan bij Pleegzorg Nederland, ruim vijf keer meer dan normaal. Het afscheidsconcert van Rob de Nijs (Omroep MAX) en Undercover in Nederland (SBS6) zijn de andere genomineerden in deze categorie. De winnaars worden 12 oktober bekendgemaakt.

Fotobron: RTL.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.