Actualiteiten

VBO wenst je fijne feestdagen!

vbo-wenst-je-fijne-feestdagen-1106_680x520_fit

Hele fijne feestdagen en een mooi, succesvol en vooral gezond 2021!

Om vooruit te kunnen kijken, moet je eerst stilstaan bij wat is geweest. Want wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. 2020 leek soms oneindig lang te duren, maar is tegelijkertijd in een sneltreinvaart voorbij gevlogen. Als ondernemer houd je altijd rekening met verschillende scenario’s voor de toekomst en weet je dat er altijd iets kan gebeuren dat impact heeft op de business. In de vastgoedsector zie je deze scenario’s vaak al ver van tevoren aankomen, waardoor je voldoende tijd hebt om hierop te anticiperen. Maar wie had er rekening kunnen houden met een pandemie? Een virus dat alles ontregelde, maar tegelijkertijd zorgde voor nieuwe initiatieven die in een razendsnel tempo werden opgezet.

De noodzaak zorgde ervoor dat we de techniek massaal omarmden en een digitale meeting werd de enige manier om elkaar te ontmoeten. Maar liefst 33 keer kwamen we dit jaar bij elkaar tijdens webinars, Online Talks en een digitale Ronde door Nederland. Ondanks het digitale contact hebben we de face-to-face gesprekken enorm gemist. Wat 2021 ons gaat bieden, durft niemand meer te voorspellen. Maar je kunt ervan op aan dat wij er weer alles aan gaan doen om jouw werk makkelijker te maken. En zullen we, als het weer kan, afspreken dat we elkaar ook gewoon weer live gaan ontmoeten?

Bekijk de kaart aan onze leden

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.