Actualiteiten

Voorjaarseditie Ronde door Nederland 2023 finisht in Papendal

Ronde door Nederland 2023 in Papendal

De voorjaarseditie van de Ronde door Nederland 2023 eindigde deze week met een bijeenkomst in Papendal, het door de Veluwse bossen omgeven sportcomplex nabij Arnhem. Op deze inspirerende locatie mochten wij weer vele aangesloten makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars verwelkomen.

Ronde door Nederland 2023 eindigt voorjaarscyclus in Papendal

Memorabilia van Olympische Spelen, plaquettes met historische teksten en rondlopende atleten; het in 1971 geopende Sportcentrum Papendal is een bijzondere plek om te zijn. Honderden topsporters maken dagelijks gebruik van het brede aanbod aan faciliteiten dat het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland te bieden heeft. Met als doel om steeds weer een stapje beter te worden.

Hetzelfde gold in zekere zin voor de VBO-leden die maandag 24 april de plenaire lezing en workshops bijwoonden in Hotel Papendal. Velen keerden weer met wat extra vakkennis tevreden huiswaarts. De reacties, zo bleek onder meer uit de interviews na afloop, waren overwegend positief. “Het is belangrijk dat je je collega’s weer eens ziet en spreekt”, aldus Henk Schiphuis van Makelaardij Schiphuis. Rosalie Zuidema (RKZ Makelaars): “Ik vind de Ronde door Nederland altijd heel gezellig én leerzaam.”

VBO-directeur Hans van der Ploeg kijkt met een goed gevoel terug op de voorjaarseditie van de Ronde door Nederland 2023. “Ik ben er megatrots op dat we ruim 700 makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars hebben ontmoet. Ik kom ook brancheverenigingen tegen waar tien procent van de leden komt opdagen en hier was dat ruim vijftig procent. Hartstikke goed. Het was een groot succes.”

Ronde door Nederland 2023: de plenaire presentatie van VBO in Papendal.

Aftermovie en presentaties (terug)kijken?

Houd www.vbomakelaar.nl en onze social media-kanalen in de gaten voor meer berichten, sfeerimpressies en de complete video-interviews over de Ronde door Nederland 2023. Alle presentaties van de workshops zijn terug te vinden en te downloaden via mijnvbo.nl. Klik onder ‘Ledenvergaderingen VBO’ het kopje ‘Ronde door Nederland 2023’ aan en voilà.

Hoofdfoto: Rosalie Zuidema (links) en Henk Schiphuis.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.