Actualiteiten

Een vraag over het MMCEPI-certificaat? Vind je antwoord op onze FAQ-pagina!

MMCEPI-certificaat

Heb jij als VBO-lid één of meerdere vragen over het MMCEPI-certificaat? Vind je antwoord dan nu op onze FAQ-pagina op mijnvbo.nl.

Een vraag over het MMCEPI-certificaat? 

Daar kun je onder meer lezen wat het MMCEPI-certificaat precies inhoudt, hoe je het kunt aanvragen, wat de kosten zijn en hoe het zit met de Permanente Educatie. En wat als je alleen een lidmaatschap hebt als taxateur, kom je dan ook in aanmerking voor het certificaat?

Hoe je de lijst met veelgestelde vragen vindt? Surf naar mijnvbo.nl, klik bovenin aan de rechterkant op het kopje ‘Servicedesk’ en vervolgens op ‘Veelgestelde vragen’. Bovenaan de lijst met onderwerpen zie je dan ‘MMCEPI-certificaat’ staan. Selecteer deze en er verschijnen vijftien vragen. Klik op de vragen voor het antwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze ledenservice via: ln.obv@ecivresnedel.

Eerste certificaten uitgereikt tijdens ALV

Guy Valkenborg, Director General van CEPI, reikte op 8 juni van dit jaar tijdens de ALV de eerste vijf MMCEPI-certificaten uit aan VBO-leden; Bart-Jan Mutters (Mutters Makelaars & Adviseurs), Romy Olthof-Schlundt Bodien (Uniecker Wonen Makelaars), Herman de Jong (Zater Makelaardij & Taxaties), Karen Brussee-Dam (Dam Housing) en Ronald Schumacher (Van As Oviron Makelaars & Taxateurs).

Valkenborg gaf tijdens de ALV ook een toelichting op het Europese certificaat, waarmee in 2018 werd gestart. Van de 33 CEPI-associaties zijn er twintig die het label reeds aanvaarden. Doel is om de resterende partijen in 2024 ook aan boord te hebben, zodat alle leden deze Europese standaard gaan uitdragen.

Foto boven: de eerste VBO-leden ontvangen hun MMCEPI-certificaat.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.