Blogs

Je bedrijf laten groeien door samenwerkingen

istock-928453496-1243_680x520_fit

Waar organisaties vroeger zo veel mogelijk zelf wilden doen, zien we dat we met zakelijke partnerships veel meer voor elkaar krijgen dan dat zelfstandig mogelijk is. Dat geldt ook voor de meeste makelaars en taxateurs, die op verschillende niveaus samenwerken met derden. Diverse marktpartijen bieden producten en diensten aan die aansluiten bij de dienstverlening van makelaars en taxateurs. Denk hierbij aan een partij die consumenten adviseert bij het verbouwen van hun woning, een partij die jou ondersteunt in backoffice diensten en een partij die ervoor zorgt dat jouw werkplek helemaal van deze tijd is.

De juiste samenwerkingspartners vinden

Voordat je een samenwerking aangaat, is het belangrijk om je eigen doelen en ambities helder te hebben. Waar wil je over een paar jaar staan? Wat moet je doen om hier te komen? Welke kennis en competenties heb je hier nog voor nodig? En wie kan jou bij dat laatste het beste helpen?Bedenk ook voor jezelf wat voor type partner jou en jouw bedrijf hierin het beste verder kan helpen. Is het een ambitieuze (zelfstandige) start-up of een grotere organisatie? Ben je op zoek naar een partner die producten of kennis aanbiedt, een deel van je activiteiten kan overnemen of een partij die dieper geïntegreerd wordt in jouw bedrijf?

Als je dit voor jezelf helder hebt, kun je bedrijven benaderen die producten, diensten, maar vooral ook kennis bieden. Ga het gesprek met ze aan en beslis hoe je de partnership wilt vormgeven.

Hoe helpt VBO jou hierbij?

Met ruim 1.250 leden kan VBO mooie afspraken maken bij externe partners die toegevoegde waarde bieden aan de dienstverlening van onze leden. Zo kunnen VBO-leden profiteren van gunstige prijzen en voorwaarden of exclusieve diensten bij interessante, innovatieve partners. Bekijk welke partners er eventueel bij jou aansluiten en neem contact op via de partnerpagina op MijnVBO.

Dankzij de collectieve afspraken, heb je bij een VBO-lidmaatschap een direct ledenvoordeel. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op digitaal ondertekenen en kun je een maand lang gratis gebruik maken van een taxatie-app. Op MijnVBO staan alle ledenvoordelen overzichtelijk ingedeeld in vijf categorieën: kantoor en automatisering, internet en telecom, juridisch, advies en promotie.

Bekijk nog meer voordelen van het VBO-lidmaatschap.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.

Ja, houd mij op de hoogte van het laatste nieuws

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief in mijn inbox met daarin de laatste actualiteiten en ontwikkelingen uit de branche.